Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (12/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (12/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Μήπως αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς σήμερα; Ξεκινήστε να γυρίζετε όλη σας την ενέργεια προς τα έξω ώστε να προκαλέσετε μεγαλύτερη επίδραση. Τώρα το να βγείτε από το καβούκι σας μπορεί να σας φαίνεται αδύνατον. Αλλά όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μόνοι, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να διασκεδάσετε. Βγείτε έξω!

  • Ταύρος

Κάποια έντονα συναισθήματα για κάποιον/α αρχίζουν να αποσυντονίζουν την καθημερινότητά σας. Δεν είναι κακό το πάθος αρκεί να μην ελέγχει κάθε απόφαση πριν καν αυτή τεθεί. Ενδώστε στον πειρασμό ενώ παράλληλα διατηρείτε τον έλεγχο των πράξεών σας.

  • Δίδυμοι

Προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις στην αναζήτηση σας, ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε άγνωστα πεδία. Το ίδιο ισχύει και για τα ραντεβού. Ο/Η επόμενος ερωτικός/ή σας σύντροφος μπορεί να παραμονεύει σε ένα αναπάντεχο μέρος. Αλλάξτε τα στέκια σας ώστε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να τον/την συναντήσετε.

  • Καρκίνος

Τα βάθη της καρδιάς σας είναι προφανή σε όλους όσους νοιάζονται για εσάς. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που εκφράσατε αγάπη άνευ όρων προς τον ίδιο σας τον εαυτό; Πριν μπορέσετε να αγαπήσετε πραγματικά κάποιον/α άλλον/η θα πρέπει να μάθετε να δείχνετε επιείκεια στον εαυτό σας και να είστε άνετοι με το ποιοι είστε.

  • Λέων

Σήμερα μπορεί να βγει προς τα έξω ο εγωισμός σας, οπότε προετοιμαστείτε για λίγη αναπάντεχη κριτική. Μην πάρετε αυτά τα σχόλια πολύ προσωπικά. Ενώ πάντα θα πρέπει να πασχίζετε να γίνετε καλύτεροι, τα συγκεκριμένα σχόλια μπορεί να είναι απλώς κλασική περίπτωση προβολής. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

  • Παρθένος

Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι και χαμένοι στον κόσμο των ραντεβού, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε συμβουλές από τους άλλους. Οι φίλοι σας θέλουν το καλύτερο για εσάς, οπότε δεχτείτε τις προσφορές τους για ραντεβού στα τυφλά και τις συμβουλές τους για τα ερωτικά σας. Που ξέρετε; Μπορεί τελικά να μάθετε ένα-δυο πράγματα.

  • Ζυγός

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά εσάς σας κάνει απλά πιο γοητευτικούς. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας σάς κάνει να σκέφτεστε άτακτα πράγματα. Κανείς δε λέει ότι θα πρέπει να ενεργήσετε παρορμητικά. Αλλά αν το κάνατε, η ζωή σας θα γινόταν σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα.

  • Σκορπιός

Οι άλλοι γοητεύονται από την ζωηρή σας διάθεση σήμερα. Χρησιμοποιήστε αυτό το γεγονός προς όφελός σας πηγαίνοντας να μιλήσετε σε εκείνον/η τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Σπάστε τον πάγο με μια αστεία ιστορία, και συνεχίστε από εκεί.

  • Τοξότης

Σήμερα δώστε προσοχή σε αυτά που προσπαθεί να σας πει το υποσυνείδητό σας. Μια ασυνήθιστη ένταση και νευρικότητα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα, επειδή τόσο καιρό κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματα σας αντί να τα εκμυστηρευτείτε σε κάποιο φίλο. Μην υποφέρετε άλλο μόνοι.

  • Αιγόκερως

Το να είστε κάπως εσωστρεφείς σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε λίγη προοπτική σχετικά με όσα θέλετε από την επόμενη ερωτική σας σχέση. Αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να επεξεργαστείτε πραγματικά όσα έχουν πάει λάθος μέχρι τώρα στις σχέσεις σας, θα κάνετε διαρκώς τα ίδια λάθη.

  • Υδροχόος

Το να έχετε βαθιά συναισθήματα για κάποιον/α καινούργιο/α μπορεί να είναι συναρπαστικό και τρομακτικό την ίδια στιγμή. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πέσετε με τα μούτρα σε έναν καινούργιο έρωτα. Προχωρήστε με σταθερό ρυθμό και μην χάσετε τον εαυτό σας στη διαδικασία.

  • Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε κάπως αβέβαιοι σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και αφορά τους φίλους σας. Πριν ξεστομίσετε την απάντησή σας, σκεφτείτε προσεκτικά πώς τα σχόλια σας μπορούν να επηρεάσουν τους κοντινούς σας ανθρώπους. Μείνετε σταθεροί στην απόφασή σας, όποια και αν είναι αυτή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments