Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για να συντονίσει τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της φωτιάς στην Εύβοια.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έφτασε λίγο πριν από τις επτά το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στις Μεσσαπίες Εύβοιας. Στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο πρωθυπουργός αρχικά έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους δίνουν σκληρή μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, στις πρώτες του δηλώσεις από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, που και σήμερα δίνουν μια μεγάλη μάχη κόντρα σε μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «Οι συνθήκες σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολες και το πρώτο μέλημα του κράτους ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.Γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Έχει υπάρξει απόλυτη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα». Τέλος, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως από «αύριο το πρωί θα έχουμε στη διάθεσή μας 4 ακόμα αεροσκάφη Καναντέρ από την Κροατία και την Ιταλία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments