Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (13/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (13/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (13/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (13/8/19).

Κριός

Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ψάχνετε για απαντήσεις – και δεν είστε καν σίγουροι για το ποια είναι η ερώτηση! Αν αισθάνεστε κάπως αμήχανα με κάτι, συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας. Εκείνοι θα μπορέσουν να σας καθησυχάσουν.

Ταύρος

Η σχέση που έχετε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι έντονη – και δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε ποια είναι τα καλά πράγματα στη σχέση σας. Την επόμενη φορά που η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη, θυμηθείτε αυτές τις σκέψεις. Θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε.

Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα την κατάσταση της υγείας σας. Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, μην καθυστερήσετε άλλο να πάτε να το ελέγξετε. Το ίδιο ισχύει και για τον/τη σύντροφό σας, οπότε ενθαρρύνετέ τους να κλείσουν αυτό το ραντεβού με τον γιατρό.

Καρκίνος

Εκεί που νομίζατε ότι ξέρετε τα πάντα για τον/τη σύντροφό σας, πάνε και κάνουν κάτι που σας εκπλήσσει και σας κάνει να τους αγαπήσετε ακόμη περισσότερο. Προειδοποίηση: Η σημερινή θα είναι μια από αυτές τις μέρες.

Λέων

Φαίνεστε υπέροχα και το ξέρετε! Το ίδιο και ο/η σύντροφός σας και χαίρονται πολύ που σας συνοδεύουν. Χρησιμοποιήστε το ως δικαιολογία για να πάτε στο πιο μοδάτο μέρος της πόλης απόψε. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε πολλά κεφάλια να γυρίσουν!

Παρθένος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας σάς εκπλήσσει όταν λέει κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα του/της. Μήπως πρόκειται για μια πλευρά του χαρακτήρα τους που δεν είχατε δει μέχρι τώρα; Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά: Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα που αξίζει να ανακαλύψετε.

Ζυγός

Σήμερα κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε και ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Συγκρίνετε τις λίστες σας και δείτε ποια πράγματα έχετε κοινά. Και τώρα ξεκινάει η διασκέδαση: Κάντε σχέδια για το πώς θα τα πραγματοποιήσετε.

Σκορπιός

Μετά από μια κουραστική μέρα, ανυπομονείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και μην οργανώσετε κάτι συγκεκριμένο. Αύριο θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Δημιουργήστε μια χαλαρωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε – έχετε άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον.

Αιγόκερως

Κάτι που ελπίζατε εδώ και καιρό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα. Αυτό είναι πολύ καλό νέο για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για τα σημάδια και να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε την επιθυμία να φανείτε χρήσιμοι στον κόσμο. Διαλέξτε έναν σκοπό που μπορείτε να υποστηρίξετε και στη συνέχεια ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να συμμετέχει κι αυτός/ή. Μαζί μπορείτε να συνεργαστείτε για να κάνετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο που ζείτε.

Ιχθύες

Σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση – κάποιοι θα έλεγαν ότι είστε εντελώς αναποφάσιστοι. Κάντε πέρα και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο. Θα πάρουν τη σωστότερη απόφαση και εσείς θα είστε πιο χαλαροί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments