Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (13/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (13/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (13/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (13/8/19).

Κριός

Σήμερα χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής. Σταματήστε για να μυρίσετε τα λουλούδια και αναλογιστείτε πόσα υπέροχα πράγματα σας συμβαίνουν καθημερινά. Εκτιμήστε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και δείξτε τους πόσο τους νοιάζεστε.

Ταύρος

Σήμερα η ζήλια δείχνει το άσχημο πρόσωπο της, όταν παρατηρείτε κάποιον/α να έχει την τύχη που πιστεύετε ότι ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Ακόμη και αν αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν, δείξτε ταπεινότητα και θα πάρετε το πάνω χέρι.

Δίδυμοι

Σήμερα κάντε τα πράγματα με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως. Η γρήγορη καθημερινότητα μπορεί να σας εξαντλεί και να σας κάνει εύθικτους και αρνητικούς. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες πιο χαλαρά. Σταματήστε για να μυρίσετε τα λουλούδια και να απολαύσετε τις μικροχαρές της ζωής.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να κλιμακωθεί η συναισθηματική ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον φίλο. Αυτή η πλατωνική σχέση μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ερωτική, αν αισθάνεστε το ίδιο. Αν όχι, να είστε συμπονετικοί και ευγενικοί αντί να τους απορρίψετε χωρίς καμία εξήγηση.

Λέων

Τίποτα δεν σας ξενερώνει περισσότερο από ένα εγωκεντρικό άτομο. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι περιφρονούμε στους άλλους τα ίδια χαρακτηριστικά που πρέπει να διορθώσουμε στον εαυτό μας. Εξετάστε προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους σας απωθούν.

Παρθένος

Σήμερα όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, οι άλλοι θα σας ακούν. Αξιοποιήστε αυτό το γεγονός προς όφελός σας, για να πιάσετε τη συζήτηση με κάποιον/α που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Δείξτε τους τις ερωτικές σας προθέσεις με πλάγιο τρόπο.

Ζυγός

Σήμερα έχετε το δικαίωμα να είστε όσο εγωιστές θέλετε με τον χρόνο σας. Είναι εξαντλητικό να προσπαθείτε συνεχώς να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων. Αντί να βρεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο μόνο για εσάς.

Σκορπιός

Η θετική στάση και η αίσθηση του χιούμορ σας, προσελκύουν τους άλλους προς το μέρος σας σήμερα. Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια, κάνοντας καλές πράξεις για τους άλλους χωρίς να το ζητήσουν. Κρατήστε την πόρτα ανοιχτή για κάποιον, δώστε προτεραιότητα στο δρόμο και χαμογελάστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Τοξότης

Αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί σήμερα; Αντί να υποβάλλετε τους άλλους στην κακή σας διάθεση και στα καταπιεσμένα σας συναισθήματα, ίσως είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Καθίστε σπίτι και χαλαρώστε μέχρι να επιστρέψετε πάλι στον παλιό καλό, χαρούμενο εαυτό σας.

Αιγόκερως

Η επιμονή σας να βρείτε τον αληθινό έρωτα, αρχίζει να αποδίδει. Διατηρήστε μια θετική στάση και μια περιπετειώδη διάθεση. Με αυτό τον τρόπο θα τραβήξετε την προσοχή κάποιου/κάποιας που θα θέλετε σίγουρα να γνωρίσετε.

Υδροχόος

Αισθάνεστε συναισθηματικά εκτεθειμένοι; Τα ραντεβού μπορεί να είναι κάτι τρομακτικό, αν δεν θέλετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Αντί να βρίσκετε καταφύγιο στον εαυτό σας, μάθετε να εκτιμάτε την περιπετειώδη φύση των σχέσεων.

Ιχθύες

Μια απροσδόκητη συναισθηματική αναστάτωση απειλεί να διαταράξει τη μέρα σας. Όσο και αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιο φίλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δεν θα πρέπει να παρασύρεστε στις μελοδραματικές καταστάσεις στις ζωές των άλλων. Ακούστε τους – αλλά κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments