Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (14/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (14/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (14/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (14/8/19).

Κριός

Αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς σήμερα; Ξέρετε, δεν χρειάζεται να είστε πάντα η ψυχή του πάρτι. Ενδώστε στην ανάγκη σας να μείνετε μόνοι αλλά προσπαθήστε να μην μελαγχολήσετε. Δεν είναι κακό να μείνετε λίγο χώρια από τους φίλους σας, αρκεί να μην πάθετε κατάθλιψη.

Ταύρος

Λαχταράτε για πάθος αλλά μην απορρίπτετε την αξία μιας πλατωνικής σχέσης. Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα είναι δίπλα σας σε μια κρίσιμη στιγμή, σε αντίθεση με τους ερωτικούς συντρόφους που θα περιμένουν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μάθετε να εκτιμάτε και τα δύο.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας για κάποιον/α μπορεί να είναι βαθιά αλλά σήμερα οι σκέψεις σας είναι σκορπισμένες εδώ κι εκεί. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το πώς θα πρέπει να αισθάνεστε για κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

Καρκίνος

Τα βάθη της καρδιάς σας δεν έχουν όρια. Είστε γενναιόδωροι στον έρωτα, και γι’ αυτό είστε περιζήτητοι. Ωστόσο δεν πρέπει να αφήνετε τους άλλους να σας θεωρούν δεδομένους. Θα πρέπει να εκτιμούν την αγάπη σας σαν πολύτιμο θησαυρό.

Λέων

Σήμερα ψάξτε τις βαθύτερες αιτίες για όσα σας ενοχλούν. Μπορεί να είστε θυμωμένοι για κάτι που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και αυτοκριτική.

Παρθένος

Έχετε ξεμείνει από ιδέες για το πώς να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α; Ακούστε τις συμβουλές των άλλων για το πώς θα βρείτε το ιδανικό ταίρι. Οι γονείς σας μπορεί να σας στείλουν στο καθαριστήριο, ενώ ο/η καλύτερος/η σας φίλος/η επιμένει ότι στο μανάβικο της γειτονιάς συχνάζουν οι πιο σέξι τύποι/κοπέλες. Δοκιμάστε όλες τις προτάσεις.

Ζυγός

Αν θέλετε να φλερτάρετε με κάποιον/α ξεχωριστό/ή, το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να τους δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι. Σημάδια της γλώσσας του σώματος όπως σταυρωμένα χέρια και συνοφρύωμα, τους δίνει το μήνυμα ότι δεν θέλετε να σας ενοχλήσουν. Αρχίστε να χαμογελάτε περισσότερο αν θέλετε να τους τραβήξετε την προσοχή.

Σκορπιός

Σήμερα εκπέμπετε μια ιδιαίτερη δύναμη που προσελκύει τους άλλους. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιρροή για να πάρετε αυτό που θέλετε, χωρίς να γίνετε δεσποτικοί. Φλερτάρετε με σκοπό.

Τοξότης

Το να είστε συνεσταλμένοι θα αποβεί υπέρ σας σήμερα. Αφήστε την ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας να σας οδηγήσει. Η ανεπιτήδευτη συμπεριφορά σας είναι μια ευχάριστη αλλαγή για κάποιον/α που έχει βαρεθεί το επιθετικό φλερτ.

Αιγόκερως

Κάντε λίγη ενδοσκόπηση σήμερα προκειμένου να ανακαλύψετε τι ψάχνετε από την επόμενη σχέση σας. Θέλετε κάποιον/α στον/στην οποίο/α μπορείτε να βασιστείτε σε μια κρίσιμη στιγμή ή κάποιον/α που να σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε νέες δημιουργικές κατευθύνσεις; Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Τρέφετε βαθιά συναισθήματα για κάποιον/α, οπότε γιατί τα καταπολεμάτε; Ενδώστε στις επιθυμίες σας αντί να προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτές. Μπορεί να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε αλλά τουλάχιστον δεν θα αναρωτιέστε τι θα γινόταν αν δεν είχατε φανεί δειλοί.

Ιχθύες

Μήπως η τελευταία συζήτηση που είχατε με κάποιον φίλο σας μπέρδεψε; Ίσως αυτό είναι σημάδι ότι θα πρέπει να αρχίσετε να δίνετε περισσότερη προσοχή σε όσα λέγονται κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής συζήτησης. Να είστε ενεργός ακροατής και όχι αμυντικός ομιλητής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments