Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης: Εκνευρισμένος με την απόδοση της ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης: Εκνευρισμένος με την απόδοση της ΑΕΚ
Δημήτρης Μελισσανίδης: Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημήτρης Μελισσανίδης: Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ από την εικόνα που παρουσίασε στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο κόντρα στην Κραϊόβα. Η “Ένωση” ήταν κακή, ιδίως στο δεύτερο μέρος, δίχως να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στο κοινό της, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν με χαρακτηριστική ευκολία στα καρέ του Μπάρκα. Η πρόκριση δεν τέθηκε επί κινδύνω, καθώς η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 2-0 στη Ρουμανία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, φεύγοντας από τα επίσημα του ΟΑΚΑ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια, είχε συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον οποίον συνομίλησε μέχρι το τέλος του ματς.

Πρόκριση μεν, αλλά…

Προβληματική η εικόνα της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο, με την «Ένωση» να εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση με το γκολ του Μάνταλου στο πρώτο μέρος (είχε επικρατήσει με 2-0 στη Ρουμανία), αλλά να προβληματίζει στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεχόμενη την ισοφάριση από τους Ρουμάνους, οι οποίοι απείλησαν και για περισσότερα τέρματα. Με την Τραμπζονσπόρ θα παίξει η «Ένωση» στα play offs, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς (58’ Σιμάο), Σιμόες (83’ Γαλανόπουλος), Ζεράλδες, Λιβάγια (58’ Βέρντε), Μάνταλος, Ολιβέιρα

Κραϊόβα: Πιγκλιατσέλι, Μάρτιτς, Ατσκα, Κέλιτς, Μπάνκου, Ιβάνοφ (80’ Κονσταντίν), Ματέιου, Σικαλντάου, Μπαρμπούτ, Ρομάν (63’ Φόρτες), Μιχάιλα (55’ Βαταζέλου)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments