Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Έδωσε συνέχεια με νέα ανάρτηση κατά του Βασίλη Κικίλια

Παύλος Πολάκης: Έδωσε συνέχεια με νέα ανάρτηση κατά του Βασίλη Κικίλια
Παύλος Πολάκης: Απάντηση σε σκληρή γλώσσα από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας στον Βασίλη Κικίλια.

Παύλος Πολάκης: Συνέχεια έδωσε στον διάλογο με τον Βασίλη Κικίλια ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε νέα απάντηση στον υπουργό Υγείας, με αφορμή τη νοσηλεία του εθελοντή δασοπυροσβέστη, ο οποίος τραυματίστηκε στις φωτιές της Εύβοιας, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του στελέχους της τωρινής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε τα εξής μέσω ανάρτησής του στο facebook:

«Βασίλη Κικίλια, υπουργέ υγείας: 1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλώσεις. Δεκτόν αυτό και δεν το συνεχίζω … 2) Μικροπολιτική και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ με το Μάτι κάνατε ΕΣΕΙΣ, κάτι που εμείς δεν κάνουμε σήμερα με την τρομερή καταστροφή στην Εύβοια … 3) ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ,είτε από κρεββάτι ΜΕΘ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ,είτε από νοσηλεία και χειρουργική αποκατάσταση των εγκαυμάτων τις αμέσως επόμενες μέρες ,ούτε από τη χορήγηση των απαραίτητων ειδικών επιθεμάτων που συνταγογραφούνται και καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ το επόμενο διάστημα! Έλεος με τις ψευτιές σας.

(Αν θεωρείς μη κάλυψη κατι λοσιόν και κρέμες που ΠΟΤΕ δεν δίνονταν γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ τότε τι να πω …. Όμως και αυτά αν υπήρχε συνταγογράφηση από γιατρό και αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο και ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ!)

ΥΓ …και μια συμβουλή…. Η δημόσια υγεία και η η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας είναι πολύ σοβαρό πράγμα και θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (που εμείς την είχαμε και την ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ) και όχι θέμα “ψευτοεπικοινωνίας” από τα ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ που πάλι σας πλεύρισαν για να πάρουν το κατι τις τους ….Γι αυτό μακρυά από δηθενιές… Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ και εκεί ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…».

Η τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια για το χθεσινό ποστ του Πολάκη

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε μεταξύ άλλων την Πέμπτη, το ότι γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του εθελοντή πυροσβέστη που τραυματίστηκε, τονίζοντας ότι οι δαπάνες που απαιτούνται δεν καλύπτονται από τον ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα, ο υπουργός κάλεσε τον κ. Πολάκη να σταματήσει τα ψέματα και τη μικροπολιτική.

Αναλυτικά η απάντηση του Βασίλη Κικίλια στον Παύλο Πολάκη:

«Κύριε Πολάκη, γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της υγείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη. Η πλήρης αποκατάσταση και αποθεραπεία του, απαιτούν δαπάνες που δεν καλύπτει το ΕΣΥ και ο ΕΟΠΥΥ. Θα καλύψουμε ότι χρειαστεί, όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που άφησες ακάλυπτους 1 χρόνο τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments