Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (16/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (16/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (16/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (16/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Ένα καινούριο φλερτ μπορεί να κάνει τη ζωή σας στο γραφείο πιο συναρπαστική. Αλλά να είστε διακριτικοί με τις περιπτύξεις σας. Δεν εγκρίνουν όλοι το φλερτ στους κοινόχρηστους χώρους.

  • Ταύρος

Δείτε τις ερωτικές σας πιθανότητες με μια πιο φιλοσοφημένη προοπτική. Ο έρωτας δεν είναι επιστήμη… Οπότε ο κατάλληλος τρόπος για να τον αντιμετωπίσετε, δεν είναι κάνοντας αναλύσεις. Το κλειδί είναι η ενδοσκόπηση.

  • Δίδυμοι

Σήμερα οι σχέσεις σας μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο αν δεν αρχίσετε να ενδιαφέρεστε πραγματικά για τις ζωές των φίλων σας. Ακούστε τα νέα τους και τα προβλήματά τους με γνήσιο ενδιαφέρον χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Να είστε καλοί ακροατές.

  • Καρκίνος

Μερικές φορές η αναζήτηση και η εύρεση της αληθινής αγάπης μοιάζει αδύνατη. Κάντε ένα διάλειμμα από την αποστολή σας και αφήστε τον θεό Έρωτα να αναλάβει τον έλεγχο. Είναι καλύτερα να αφήσετε στην τύχη την αναζήτηση της αδερφής – ψυχής σας.

  • Λέων

Η αστείρευτη ενέργειά σας είναι μεταδοτική σήμερα. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με φίλους που χρειάζονται λίγη θετική ενέργεια. Αφήστε την χαρούμενη προσωπικότητά σας να εμπνεύσει τους άλλους να δραστηριοποιηθούν και να περάσουν καλά.

  • Παρθένος

Σήμερα πάρτε ένα ρίσκο και ζητήστε από κάποιον/α που σας αρέσει να βγείτε ραντεβού. Όταν θα κάνετε την κίνησή σας, θα σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τις πράξεις σας να πάρουν τον έλεγχο.

  • Ζυγός

Σταματήστε να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Επικοινωνήστε με φίλους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα σημαντικό ζήτημα. Όσο και αν δεν θέλετε να φορτώνεστε σε φίλους, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής τους. Εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας σε αυτούς που εμπιστεύεστε περισσότερο.

  • Σκορπιός

Αν κάποιος/α φαίνεται πολύ καλός/ή για να είναι αληθινός/ή, τότε μάλλον δεν είναι. Παρόλο που αυτό το καινούργιο πρόσωπο φαίνεται να έχει όλο το πακέτο, μπορεί να τυφλώνεστε από τα συναισθήματά σας. Φυλάξτε τα νώτα σας.

  • Τοξότης

Η πρόσχαρη διάθεσή σας θέτει τον τόνο για το βράδυ. Διασκεδάστε με την ψυχή σας μαζί με τους φίλους σας, είτε πηγαίνοντας σε κάποιο πάρτι ή μένοντας σπίτι και παίζοντας επιτραπέζια. Διατηρήστε τη θετική σας στάση ακόμη και αν τα σχέδιά σας στραβώσουν.

  • Αιγόκερως

Αισθάνεστε υπερήφανοι για την πειθαρχία σας αλλά απόψε δεν είναι ώρα για αυτοσυγκράτηση. Αφεθείτε ελεύθεροι και διασκεδάστε! Ρίξτε τις άμυνές σας και πάρτε μερικά ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Εκπλήξτε τους πάντες γύρω σας με αυτή τη νεοαποκτηθείσα χαλαρή συμπεριφορά.

  • Υδροχόος

Οι επαφές που θα κάνετε σήμερα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια σχέση ζωής. Να είστε δεκτικοί και να αφήσετε τη γοητεία σας να σας ανοίξει όλες τις πόρτες. Δώστε στους ανθρώπους μια μικρή γεύση από το πόσο υπέροχοι είστε.

  • Ιχθύες

Απόψε η τύχη θα είναι με το μέρος σας ενώ φλερτάρετε με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει ενώ συζητάτε μαζί του. Να θυμάστε να χαμογελάτε και αφήστε τη γλώσσα του σώματος σας να υπαινιχθεί πού θέλετε να οδηγήσει αυτή η γνωριμία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments