Αθλητισμός

Θανάσης Ανδρούτσος: Πολύ κοντά στον Ατρόμητο

Θανάσης Ανδρούτσος: Πολύ κοντά στον Ατρόμητο
Θανάσης Ανδρούτσος: Ο 22χρονος χαφ ήταν δεδομένο πως στο τέλος του καλοκαιριού δύσκολα θα βρίσκεται στον Πειραιά.

Θανάσης Ανδρούτσος: Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Όμως αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα του Περιστερίου να προχωρήσει σε επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ της, ενόψει και την δύσκολης χρονιά που έχει μπροστά της. Στον Ατρόμητο εδώ και καιρό ψάχνουν τόσο οκτάρι όσο και φορ.

Για τη θέση στη μεσαία γραμμή ο Ατρόμητος έχει καταλήξει και οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία και πρέπει απλά να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο εκλεκτός είναι ο Θανάση Ανδρούτσο, που δεν έβρισκε χώρο στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος χαφ ήταν δεδομένο πως στο τέλος του καλοκαιριού δύσκολα θα βρίσκεται στον Πειραιά. Ο Πανιώνιος τον ήθελε πολύ, αλλά από τη στιγμή που ο Ατρόμητος μπήκε στη μέση, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Την περσινή σεζόν ο Ανδρούτσος είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με μία ασίστ και τέσσερις στο Κύπελλο με ένα γκολ. Ήρθε η στιγμή να πάρει παραπάνω χρόνο και γι’ αυτό αφήνει προσωρινά τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ως προάγγελος αποχώρησης του Νταβίντ Κορτ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταστήσει σαφές πως δεν τον υπολογίζει και ο Πολωνός θα λύσει το συμβόλαιό του εντός των ημερών.

Ατρόμητος: Προτάθηκε στη Λεγανές ο Ρισβάνης

Το όνομα του Σπύρου Ρισβάνη ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, καθώς ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει προτείνει στη Λεγανές τον νεαρό Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ είχε προτείνει στο παρελθόν, άλλωστε, τον Δημήτρη Σιόβα, που τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα της Μαδρίτης. Σύμφωνα με το «Sportime», πάντως, τώρα στο «ραντάρ» της υπάρχει και ο «άσος» του Ατρομήτου.

Ακόμα δεν έχει γίνει αν οι Ισπανοί έστειλαν σκάουτερ στο Περιστέρι, ώστε να «τσεκάρει» τον Ρισβάνη στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τα προκριματικά του Europa League, ενώ η πρόταση του Ίβιτς δε σημαίνει και άμεσο ενδιαφέρον της Λεγανές. Σε περίπτωση, βέβαια, που η ομάδα της Μαδρίτης θελήσει να αποκτήσει τον Ρισβάνη, η ρήτρα των 700 χιλιάδων ευρώ του παίκτη στο συμβόλαιό του δεν χαρακτηρίζεται ως υψηλό «εμπόδιο» για την παραχώρησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments