Πολιτισμός

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Φαβορί για ένα ακόμη Όσκαρ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Φαβορί για ένα ακόμη Όσκαρ
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο γνωστός ηθοποιός είναι φαβορί για να πάρει και δεύτερο Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σοβαρή υποψηφιότητα για ακόμα ένα Όσκαρ φαίνεται πως βάζει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο με το ρόλο του στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο ηθοποιός έχει ήδη ένα Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου το οποίο απέσπασε το 2016 για τον ρόλο του στην ταινία «The Revenant».

Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Coral ο Ντι Κάπριο είναι μέχρι στιγμής το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα Όσκαρ 2020 για το ρόλο του ως τον τηλεοπτικό αστέρα Ρικ Ντάλτον στο «Once Upon a Time in Hollywood», που είναι η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

«Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο τελικά κέρδισε το Όσκαρ το 2016, αλλά θα μπορούσε να προσθέσει στη συλλογή του ακόμα ένα Όσκαρ, καθώς οι αποδώσεις στα στοιχήματα δίνουν 4-1 υπέρ του» δήλωσε ο Χάρι Άιτκενχάιντ του Coral. «Η τελευταία ταινία του Ταραντίνο είναι από τα φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας», πρόσθεσε ο Άιτκενχάιντ.Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Μπραντ Πιτ στο ρόλο του Κλιφτ Μπουθ και η Μάργκοτ Ρόμπι στο ρόλο της Σάρον Τέιτ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο για τον Μπρους Λι

Ο Κουέντιν Ταραντίνο υπερασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον Μπρους Λι στη νέα του ταινία με τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood». Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο τρόπος που έγραψε το χαρακτήρα δεν είναι τόσο ανακριβής όσο η κόρη του θρυλικού ηθοποιού ισχυριζόταν σε ανοικτή επιστολή. «Ο Μπρους Λι ήταν ένας αλαζονικός τύπος», δήλωσε ο Ταραντίνο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα.

«Ήταν ο τρόπος που μιλούσε, όχι ότι έκανε πολλά από αυτά» πρόσθεσε ο Ταραντίνο. «Τον άκουσα να λέει πολλά από αυτά, αυτό είναι γεγονός. Αν οι άνθρωποι λένε: Δεν είπε ποτέ ότι θα μπορούσε να νικήσει τον Μοχάμεντ Άλι, ναι το είπε. Όχι μόνο το έλεγε, αλλά η σύζυγός του Λίντα, είπε ότι στην πρώτη του βιογραφία δεν το διάβασε ποτέ. Το έχει πει απολύτως». Η κόρη του Μπρους Λι, Σάνον δήλωσε ότι «απογοητεύτηκε» από τον τρόπο που ο σκηνοθέτης εμφανίζει τον πατέρα της, δηλαδή ως «μια αλαζονική φούσκα που ήταν γεμάτη αέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments