Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (17/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (17/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (17/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (17/8/19).

Κριός

Σήμερα κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας και πηγαίντε τους κάπου που δεν έχει ξαναπάει κανένας από τους δυο σας. Θυμηθείτε κάποιο μέρος που σας είχαν αναφέρει παλιότερα και πηγαίνετε εκεί. Θα εντυπωσιαστούν που το θυμηθήκατε.

Ταύρος

Αν σήμερα κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον έτσι είναι τα πράγματα. Μην παρασυρθείτε από τη γοητεία ενός /μιας αγνώστου /άγνωστης. Να θυμάστε ότι η αγάπη που μοιράζεστε με τον /τη σύντροφό σας είναι η πραγματική ευλογία της ζωής σας.

Δίδυμοι

Σήμερα εσείς και ο /η αγαπημένος /η σας θα συνδεθείτε πιο βαθιά από ποτέ. Κάτι που θα ξεκινήσει χαλαρά θα μετατραπεί σε μια ιδιαίτερα έντονη ερωτική στιγμή που θα σας συνεπάρει.

Καρκίνος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Πείτε στον /στη σύντροφό σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι και πηγαίνετε για ένα μασάζ. Μέχρι το βράδυ θα είστε χαλαροί και έτοιμοι να περάσετε μια νύχτα πάθους.

Λέων

Σήμερα έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο ελεύθερο για να τον περάσετε με τον /την αγαπημένο /η σας. Ένα ωραίο δείπνο σε κάποιο ήσυχο εστιατόριο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Παρθένος

Δεν μπορείτε να ξέρετε αν σας αρέσει κάτι πριν το δοκιμάσετε. Αν ο/η αγαπημένος /η σας προτείνει κάτι ασυνήθιστο, μην το απορρίψετε αμέσως. Ποιος ξέρει! Μπορεί να το διασκεδάσετε!

Ζυγός

Σήμερα πιθανόν να είναι μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλετε εσείς και σε αυτό που θέλει ο /η σύντροφός σας. Αν έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε και οι δύο, θα περάσετε πολύ καλά.

Σκορπιός

Τα πάντα πάνε τέλεια στη σχέση σας σήμερα. Εσείς οι δύο είστε σε απόλυτη αρμονία σε ό, τι και αν κάνετε. Απόψε το βράδυ η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί.

Τοξότης

Όταν εσείς είστε χαρούμενοι, η ενέργειασας είναι μεταδοτική και ανεβάζει και τη διάθεση του /της αγαπημένου /ης σας. Να είστε σίγουροι ότι θαπεράσετε φανταστικά απόψε – εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Αιγόκερως

Αν εσείς και ο /η αγαπημένος /η σας σήμερα καταφέρετε να μείνετε πειθαρχημένοι θα επιτύχετε πολλά. Προγραμματίστε μια φανταστική νυχτερινή έξοδο, διπλοτσεκαρετε τις λεπτομέρειες και θα περάσετε υπέροχα.

Υδροχόος

Πηγαίνετε με τον /την αγαπημένο /η σας σε ένα πάρκο σήμερα ή σε κάποιο άλλο πολυσύχναστο μέρος. Η ενέργεια του πλήθους θα σας αναζωογονήσει και θα φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις προσωπικές στιγμές που θα ακολουθήσουν.

Ιχθύες

Όταν μιλάτε με τον /την αγαπημένο /η σας σήμερα αντισταθείτε στον πειρασμό να ξεστομίσετε το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό. Αν επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας θα αποφύγετε δυσάρεστα λάθη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments