Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (17/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (17/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (17/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (17/8/19).

Κριός

Σήμερα είστε προορισμένοι να ανακαλύψετε την καλύτερη προσέγγιση για να βρείτε αυτόν/αυτήν που θα αξίζει να του/της αφιερώσετε όλο σας το χρόνο. Να έχετε ανοιχτό μυαλό σε ό,τι αφορά τα ραντεβού. Ρωτήστε τους φίλους σας τι κάνουν στα ραντεβού τους και ακολουθήστε κάποιες από τις προτάσεις τους.

Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για την προσωπική σας ζωή, οπότε αξιοποιήστε την στο έπακρο. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας και σκεφτείτε πως μπορείτε να επιλύσετε κάποια προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια. Αν χρειαστεί ζητήστε τη συμβουλή κάποιου επαγγελματία.

Δίδυμοι

Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα ακόμη και αν τεχνηέντως προσπαθούσατε να την αποφύγετε. Κάντε μια προσπάθεια να επεξεργαστείτε τα συναισθηματικά σας βάρη με μια πιο γενναία προοπτική. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη σχέση σας χωρίς να κλείσετε τις παλιές πληγές.

Καρκίνος

Το να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και τα χόμπι σας μερικές φορές μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο. Ο ευκολότερος τρόπος για να τακαταφέρετε είναι να μην αναλαμβάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μην ασχολείστε με τίποτα που δεν προωθεί την ευτυχία σας.

Λέων

Όταν προσπαθείτε να επιλύσετε ένα σημαντικό ζήτημα με κάποιο φίλο, καλό θα ήταν πρώτα να ακούσετε και μετά να ενεργήσετε. Μην διακόπτετε το συνομιλητή σας όταν αποκαλύπτει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες διαφορετικά μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους. Αφήστε τους να πουν αυτά που θέλουν και προσφέρετε τη συμβουλή σας μόνο όταν σας ζητηθεί.

Παρθένος

Είναι μια καλή μέρα για να δείξετε σε κάποιον /α καινούργιο /α πως αισθάνεστε για αυτούς. Η γλώσσα του σώματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε μια λέξη. Όταν μιλάτε με το αντικείμενο του πόθου σας γείρετε στον ώμο τους και κοιτάξτε τους στα μάτια. Γελάστε με τα αστεία τους και να χαμογελάτε συχνά.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως συναισθηματικοί και όχι απαραίτητα με την καλή έννοια. Οι αναμνήσεις έχουν έναν ενοχλητικό τρόπο να στρεβλώνουν τα γεγονότα του παρελθόντος. Οι πρώην σας φαίνονται κακοί, οι χαμένες αγάπες υπέροχες και τα λάθη σας τεράστια. Δείτε το παρελθόν με τη σωστή προοπτική και επικεντρωθείτε στο παρόν.

Σκορπιός

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες χρειάζονται λίγη βελτίωση. Πριν αρχίσετε τη συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σας, σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε να τους πείτε. Βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα του σώματος σας δείχνει ότι είστε προσιτοί και ότι ενδιαφέρεστε. Να θυμάστε να ακούτε εκτός από το να μιλάτε.

Τοξότης

Σήμερα να είστε συντηρητικοί στο πόσα θα αποκαλύψετε σε μια καινούρια γνωριμία. Αν μοιραστείτε τα κοινά σας σημείαθα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο προς μια πιθανή φιλία. Μέχρι όμως να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το άτομο, κρατήστε τις προσωπικές πληροφορίες μόνο για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Η υψηλή σας ενέργεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα για να τα βγάλετε πέρα με μια τόσο πολυάσχολη μέρα. Αξιοποιήστε τις αντοχές σας με τον καλύτερο τρόπο βγαίνοντας έξω με φίλους και κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και απαιτητικό. Πηγαίνετε για πατινάζ ή για μαθήματα χορού. Θα κουραστείτε αλλά θα περάσετε υπέροχα.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έχετε βαρεθεί να ακούτε τους πάντες να σας δίνουν ερωτικές συμβουλές. Ακόμη και αν όσα λένε σας φαίνονται ανόητα, η οικογένεια και οι φίλοι σας έχουν καλές προθέσεις. Ακούστε όσα έχουν να σας πουν και μπορεί κάτι από όλα αυτά να σας φανεί χρήσιμο.

Ιχθύες

Είναι εύκολο να γνωρίσετε καινούργια σέξι άτομα αρκεί να μείνετε μακριά από τα συνηθισμένα μέρη. Αφήστε τα μπαρ και τα κλαμπ και αρχίστε να συχνάζετε σε πιο ασυνήθιστα μέρη όπως καθαριστήρια, σουπερμάρκετ, καφετέριες και κοινοτικά κέντρα. Ετοιμαστείτε να εξασκήσετε τις ικανότητες σας στο φλερτ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments