Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (17/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (17/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο(17/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (17/8/19).

Κριός

Ίσως να καθυστερήσουν την πορεία σας κάποιες δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας, αγαπητοί Κριοί. Από τη μία πλευρά, θα απαιτήσουν λίγο επιπλέον χρόνο και προσπάθεια από πλευράς σας… Από την άλλη, έχετε όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθετε αυτής της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι. Όσο εγωιστικό κι αν φανεί, τώρα πρέπει να εστιάσετε μόνο στα δικά σας θέματα και όχι σε προβλήματα άλλων!

Ταύρος

Όλα θα αρχίσουν να αποκτούν πιο αίσιο πρόσημο στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ταύροι! Τα άστρα σας συμβουλεύουν να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας, γιατί κάπου εδώ τερματίζουν όσα σας ταλαιπώρησαν. Πλέον μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δράτε με πιο αποδοτικές και κερδοφόρες πρακτικές. Πρέπει να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων και να αφιερώσετε χρόνο στο να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας! 

Δίδυμοι

Σας προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό κάποια θέματα που φαίνεται να έχουν βαλτώσει, αγαπητοί Δίδυμοι; Σε συνδυασμό με την αγχώδη φύση σας, μπορεί να νιώθετε ότι φτάνετε στα όριά σας σε επίπεδο αντοχών. Ωστόσο, θα χαρείτε να μάθετε ότι πλέον σας προσεγγίζει μια πιο αίσια ατμόσφαιρα. Θα καταφέρετε να επιλύσετε πολλές δυσχέρειες και θα ελευθερωθεί η σκέψη σας, για να βρείτε νέες και πιο αποτελεσματικές πρακτικές. Με τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων και αρκετή διαύγεια, θα πάρετε την πορεία που λαχταράτε! 

Καρκίνος

Το σύμπαν σας χαμογελά και προσδίδει αισιοδοξία στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γενικότερο απολογισμό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον: Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας και μελετήστε ξανά τα ζητούμενά σας. Με όπλο τη διαίσθησή σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας και να λάβετε την αναγνώριση που δικαιούστε! 

Λέων

Η πίεση και αναστάτωση που επικρατούσε στη σκέψη σας θα αρχίσει να διαλύεται, αγαπητοί Λέοντες! Τα σύννεφα θα απομακρυνθούν από την προσωπική σας ζωή και τα θέματα καριέρας. Αυτό θα είναι αίσιο έναυσμα για να πάψετε να είστε εριστικοί και νευρικοί προς τους δικούς σας ανθρώπους. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία για να χαλαρώσετε, να αφήσετε τον εαυτό σας να αποσυμπιεστεί. Έτσι θα βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε ότι όλα αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση τους!

Παρθένος

Κάποιες δυσχερείς εξελίξεις ίσως να ανατρέψουν τις κινήσεις που είχατε προγραμματίσει, αγαπητοί Παρθένοι. Γι’ αυτό καλείστε να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και τη διαίσθησή σας, στοιχεία που έχετε παραμελήσει κάπως τελευταία… Προσπεράστε όσα και όσους προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας, υψώστε το ανάστημά σας και παραμείνετε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Σύντομα θα έχετε αίσιες εξελίξεις!

Ζυγός

Πρέπει να αντιμετωπίσετε την κάθε υπερβολή στις πιέσεις που δέχεστε, αγαπητοί Ζυγοί! Μόνο η αισιοδοξία και ο έλεγχος των αντιδράσεών σας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης, προκειμένου να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε πανέτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας!

Σκορπιός

Νιώθετε την ατμόσφαιρα κάπως αλλόκοτη, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι γεγονός ότι έχετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και η οπτική σας δεν είναι όσο διαυγής θα θέλατε. Γι’ αυτό ευθύνονται τα πολλά προβλήματά σας, που σας έχουν πιέσει και δεν επιτρέπουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε στον αρνητισμό, γιατί δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει να αποφασίσετε συνειδητά να αλλάξετε οπτική, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Τοξότης

Καλή εξέλιξη θα έχουν στο εξής όλες οι υποθέσεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να τις περιέβαλαν τον τελευταίο καιρό, δεν θα επηρεαστείτε άλλο από το γενικότερο κλίμα αναταραχών. Ξέρετε ότι διαθέτετε τα φόντα και τις ικανότητες για να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Με λίγο καλύτερο σχεδιασμό και οργάνωση, δεν πρόκειται να βρεθείτε ξανά σε τέτοια αδιέξοδα. Τα σχέδιά σας θα στεφθούν με επιτυχία, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και θα αναπτερώσει το ηθικό σας!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να εστιάσετε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το μόνο που σας χρειάζεται για να στήσετε το μέλλον σας με πιο αισιόδοξες προοπτικές, είναι να αποβάλετε τους φόβους σας και να εξελίξετε τους στόχους σας. Αυτή την περίοδο που τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τα όνειρά σας!

Υδροχόος

Πόσες πόρτες στο παρελθόν έχετε αφήσει μισάνοικτες, αγαπητοί Υδροχόοι; Αυτές οι εκκρεμότητες σας πιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να σημειώσετε όση πρόοδο θα θέλατε. Ξέρετε ότι όσο χώνετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί αντί να τα αντιμετωπίζετε, τόσο αυτά πολλαπλασιάζονται. Θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας και δεν θα καταφέρετε να εξελιχθείτε. Ωστόσο, το σύμπαν αφυπνίζει τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σας. Αν το θελήσετε, μπορείτε τώρα να πάρετε τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Κλείστε κάθε παλιά σας υποχρέωση και επαναφέρετε την ισορροπία και το όραμα στη ζωή σας! 

Ιχθύες

Πρέπει να δείτε όλα τα θέματά σας υπό εντελώς διαφορετική οπτική, αγαπητοί Ιχθύες! Πλέον καλείστε να στραφείτε στη θετική δυναμική των καταστάσεων, γιατί σας προσεγγίζουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Είναι βέβαιο ότι έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Λίγη επιπλέον προσπάθεια χρειάζεται μόνο: Σύντομα θα είστε σε θέση να οργανώσετε τη ζωή σας με νέα αυτοπεποίθηση, να χαράξετε καινούργιες διαδρομές για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments