Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Παγώνουν” τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: “Παγώνουν” τα μεταγραφικά
ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά θέματα μπαίνουν στον πάγο καθώς προέχουν τα παιχνίδια κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.

ΑΕΚ: Τον τελευταίο καιρό το ρεπορτάζ της “Ένωσης” έχει να κάνει περισσότερο με τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μέσα στα αποδυτήρια. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα με τον Μιγκέλ Καρντόσο και οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” τα μεταγραφικά προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι επιθυμίες του Πορτογάλου τεχνικού. Η ενίσχυση στα στόπερ δείχνει πιο προχωρημένη, με τους Ισπανούς να μιλάνε για πρόταση της ΑΕΚ για τον Μπα.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο κόσμος της ΑΕΚ που περιμένει αφίξεις θα πρέπει να κάνει λίγη παραπάνω υπομονή. Όχι γιατί οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν δεύτερες σκέψεις, αλλά γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Αυτές είναι τα δυο παιχνίδια με την Τουρκική Τραμπζονσπόρ. Η “Ενωση” θα αντιμετωπίσει την ομάδα από την Τρεπεζούντα την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Πρώτα Τραμπζονσπόρ μετά μεταγραφές

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, ενόψει της κρίσιμης μάχης με την Τραμπζονσπόρ για τα πλέι οφ του Europa League.Η απουσία εξελίξεων στο θέμα του Αμπντουλαγιέ Μπα ενισχύει τη διάθεση των «κιτρινόμαυρων» να βάλoyn σε αναμονή τις τρέχουσες μεταγραφικές υποθέσεις, κυρίως για τη θέση του στόπερ.

Και αυτό γιατί η απόλυτη προτεραιότητα όλων είναι το ερχόμενο παιχνίδι με τον τουρκικό σύλλογο και η πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης. Η εικόνα της ΑΕΚ στο πρόσφατο ματς με την Κραϊόβα, άλλωστε, προκάλεσε έντονο προβληματισμό, με όλο το βάρος να πέφτει στο αγωνιστικό κομμάτι. Συνεπώς, δύσκολα θα κινηθούν μεταγραφικά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, που δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τις επόμενες κινήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments