Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Ο παράγοντας “κλειδί” στη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα

Ματέο Γκαρσία: Ο παράγοντας “κλειδί” στη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα
Ματέο Γκαρσία: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του Αργεντινού στον Ερυθρό Αστέρα

Ματέο Γκαρσία: Το μέλλον του Αργεντινού εξτρέμ είχε εξελιχθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ένα σίριαλ με πάρα πολλά επεισόδια. Ο Γκαρσία ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που τον έκαναν να μπει στα μπλοκάκια πολλών ομάδων. Όλες οι κορυφαίες ομάδες της χώρας ασχολήθηκαν με την περίπτωση του νεαρού ακραίου επιθετικού.

Αμέσως μετά το τέλος του δανεισμού του, ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε στην Λας Πάλμας στην οποία και ανήκε. Βεβαίως, η ισπανική ομάδα δεν τον υπολόγιζε, ενώ ούτε ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Για αρκετούς μήνες το όνομα του Ματέο Γκαρσία «έπαιζε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πράγματι οι Πειραιώτες θέλουν να γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά μόνο με τους δικούς τους όρους.

Ματέο Γκαρσία: Ο ρόλος του Μιλοβάνοβιτς στη μεταγραφή

Ωστόσο, σήμερα (18/8) το μεσημέρι ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση από την Λας Πάλμας. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα La Provincia, η μεταγραφή έκλεισε στα 2.2 εκ. ευρώ και στο να γίνει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για τον οποίο ενδιαφέρον είχε δείξει ο Ολυμπιακός, παίκτης του Ερυθρού Αστέρα σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν υπεύθυνος μεταγραφών της Λας Πάλμας είχε ενεργή συμμετοχή στο να κλείσει το ντιλ με τους συμπατριώτες του παρά τις προσφορές που είχε ο Ματέο Γκαρσία από Ολυμπιακό και Μπέρμιγχαμ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του mozzartsport, ο Ματέο Γκαρσία θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανεβάζει την πρότασή του προς τη μεριά του παίκτη και να τον κάνει τελικά δικό του. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Άρη θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, παίρνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, ενώ δηλώνεται και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς των πλέι οφ του Champions League με τη Γιουνγκ Μπόις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments