Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα (19/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα (19/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (19/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (19/8/19).

Κριός

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση ήταν κάπως αγχωτική, αλλά τώρα είναι ώρα να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Προγραμματίστε κάτι ξεχωριστό για απόψε, μόνο για τους δυο σας. Θα επανασυνδεθείτε και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Αν μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους κάνετε πραγματικότητα. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας και αφήστε τους να σας ενθαρρύνουν. Μαζί θα μπορέσετε να τα καταφέρετε.

Δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να καταλάβετε τι σκέφτεται ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα. Αν δεν μιλά καθόλου, δώστε προσοχή στην εξωλεκτική του συμπεριφορά. Τα σημάδια υπάρχουν, απλά θα πρέπει να ξέρετε να τα αντιληφθείτε.

Καρκίνος

Αν ο/η αγαπημένος/η σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό, βεβαιωθείτε ότι δεν παρερμήνευσε κάτι που είπατε. Μην αφήσετε μια απλή παρεξήγηση να σας χαλάσει τη διασκέδαση απόψε.

Λέων

Σήμερα δώστε προσοχή στα σημάδια που λαμβάνετε από τον/την αγαπημένο/η σας. Η βοήθειά σας μπορεί να φανεί χρήσιμη, αλλά υπάρχει περίπτωση να μην σας τη ζητήσουν ευθέως. Αν μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές, θα μπορέσετε να τους δώσετε αυτό που θέλουν.

Παρθένος

Η αφοσίωσή σας μέχρι να ολοκληρώσετε όσα πρέπει να κάνετε, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον/την αγαπημένο/η σας. Ακόμη και αν δεν λένε τίποτα, είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα κάνετε.

Ζυγός

Θέλετε να προχωρήσετε στη σχέση σας, αλλά υπάρχει κάτι που σας συγκρατεί. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε κάποιες ιστορίες από το παρελθόν και να αρχίσετε να ζείτε το παρόν. Κρατάτε το μέλλον σας στα χέρια σας.

Σκορπιός

Η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη σήμερα, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία για να συζητήσετε μαζί τους κάτι που σας απασχολεί. Δεν θα δυσκολευτείτε να συμφωνήσετε.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να είστε λίγο φειδωλοί με τα χρήματά σας τις επόμενες εβδομάδες. Δεν θα σας φανεί σαν αγγαρεία αν επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε μαζί με τα χρήματα που θα μπορέσετε να αποταμιεύσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα μεγάλο εγχείρημα. Τόσο εσείς όσο και ο/η αγαπημένος/η σας, έχετε όλα τα φόντα για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας.

Υδροχόος

Σήμερα αναρωτιέστε γιατί τα πράγματα εξελίσσονται με αυτό τον τρόπο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα είναι σε θέση να σας διαφωτίσει κάπως, αλλά ίσως θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε την ευρύτερη εικόνα.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε ανάγκη να περάσετε μια χαλαρή μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμά σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει η μέρα. Ίσως τελικά το καλύτερο από όλα, θα ήταν να μείνετε σπίτι και να περάσετε όλη τη μέρα μαζί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments