Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (21/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (21/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (21/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (21/8/19).

Κριός

Κάποιες μέρες είναι ιδανικές για έρωτα, αλλά η σημερινή δεν είναι μια από αυτές. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού, κάντε κάτι χαλαρό. Το μυστικό της σημερινής μέρας είναι να έχετε χαμηλές προσδοκίες. Αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, βάλτε τις πιτζάμες σας και χαλαρώστε στον καναπέ με ένα DVD.

Ταύρος

Σίγουρα, οι δεσμευμένοι φίλοι σας είναι υπέροχοι, αλλά κρατήστε τους για μια άλλη μέρα. Σήμερα θα περάσετε τέλεια με κάποιον με τον οποίο έχετε την ίδια νοοτροπία και είναι αδέσμευτος όπως και εσείς. Βγείτε έξω μαζί και κάντε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Είναι ανόητο να αγχώνεστε για το τι σκέφτεται κάποιος για εσάς – και αν προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις προσδοκίες τους, δεν θα γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό. Το να είστε ο εαυτός σας είναι ο μόνος τρόπος για να μάθετε εάν πραγματικά ταιριάζετε μαζί τους.

Καρκίνος

Το μυαλό σας είναι αλλού σήμερα – η καρδιά σας είναι στο σωστό μέρος και οι ονειροπολήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν κάποια οράματα για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Απλά να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε!

Λέων

Δεν πρέπει να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, είτε αυτό είναι γυαλιστερό και ωραίο είτε τσακισμένο και απλό. Κοιτάξτε το εσωτερικό του – εξάλλου, εσείς ψάχνετε κάτι για την καρδιά σας, όχι για το τραπέζι του σαλονιού.

Παρθένος

Τα πάντα μπορεί να αναθεωρηθούν τώρα, αν και δεν πρόκειται για κάποια δραματική, θυελλώδη αλλαγή. Μπορεί η καρδιά σας να βρίσκεται σε σύγχυση, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι πνέει ένας άνεμος αλλαγής που σας προσφέρει μυριάδες νέες πιθανότητες.

Ζυγός

Ξέρετε πώς να κρατάτε την ψυχραιμία σας αν η ερωτική σας ζωή δεν πηγαίνει όπως τη θέλετε –εξάλλου πρόκειται για κάτι προσωρινό και η αναστάτωση δεν βοηθάει σε τίποτα. Απολαύστε την παρέα των φίλων σας και διασκεδάστε. Πριν το καταλάβετε αυτή η φάση θα τελειώσει.

Σκορπιός

Σήμερα εκπέμπετε μια σέξι αύρα – όπου και να βρίσκεστε η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται, καθώς η σεξουαλικότητά σας ολοένα και αυξάνεται. Ηρεμήστε τα πλήθη και προσφέρετε τους κάτι να δροσιστούν, ενώ προκαλείτε ακόμη περισσότερα πάθη.

Τοξότης

Όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή σας σήμερα θα δυσκολευτεί. Το πιθανότερο είναι ότι κοιτάτε το κενό, χαμένοι στο δικό σας κόσμο. Προσπαθήστε κατά διαστήματα να έρχεστε σε επαφή με τον κόσμο γύρω σας.

Αιγόκερως

Τι θα λέγατε να εκφράσετε σήμερα τον θαυμασμό σας για κάποιον/α; Δεν χρειάζεται να το κάνετε μεγάλο θέμα. Μια ειλικρινή, άμεση φιλοφρόνηση και ένα μεγάλο χαμόγελο είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Ανταλλάξτε ματιές.

Υδροχόος

Ένα καλό του να μην είστε σε σχέση, είναι ότι δε χρειάζεται να ζητήσετε συγγνώμη από κανέναν – τουλάχιστον επειδή κάνετε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, με όποιον θέλετε. Απολαύστε το όσο είναι καιρός και βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε λίγο χρόνο κενό για χαλαρώσετε.

Ιχθύες

Μήπως κάνει ζέστη εδώ μέσα; Ή μήπως απλά το κλίμα είναι «καυτό» και σέξι; Μην εκπλαγείτε αν σήμερα έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση (ή ανθίζει μια καινούργια σχέση) κάθε λεπτό που περνάει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments