Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (22/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (22/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (22/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (22/8/19).

Κριός

Η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη σήμερα και μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Αλλά όταν θα είστε και πάλι έτοιμοι για παρέα, να ξέρετε ότι ο/η σύντροφος σας θα σας περιμένει.

Ταύρος

Όλοι έχουν τις εκκεντρικότητές τους και ο/η αγαπημένος/η σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν αισθάνεστε ότι ενοχλείστε από τις περίεργες συνήθειες τους, προσπαθήστε να δείτε τη γοητεία που κρύβουν. Μπορεί να είναι εκκεντρικοί αλλά είναι δικοί σας!

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να διαφωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας για κάτι για το οποίο νομίζατε ότι είχατε κοινές απόψεις. Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα. Πού ξέρετε, μπορεί στο τέλος να αλλάξετε εσείς γνώμη.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να μετατρέψετε τις διακοπές των ονείρων σας σε πραγματικότητα. Καθίστε με τον/τη σύντροφό σας σήμερα και επεξεργαστείτε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας. Αν θεωρείτε ότι έχετε τα μέσα για να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι, μην το σκέφτεστε ούτε λεπτό! Αρχίστε να το προγραμματίζετε.

Λέων

Θα σας άρεσε αν όλα αυτά που θέλατε γινόντουσαν μέσα σε μια νύχτα αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Μπαίνετε σε μια συναρπαστική φάση στη σχέση σας, οπότε να είστε υπομονετικοί και θα δείτε όλα τα καλά που επιφυλάσσει το μέλλον για εσάς τους δύο.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να διεκπεραιώσετε κάτι που απαιτεί πολλή οργάνωση. Θα έχετε άφθονη ενέργεια και η ικανότητα σας να οραματίζεστε λύσεις για κάθε πρόβλημα θα είναι ιδιαίτερα οξυμμένη. Επιστρατεύστε τον/τη σύντροφό σας για να σας βοηθήσει. Έτσι θα σας μείνει και χρόνος το βράδυ για να κάνετε κάτι μόνο οι δυο σας.

Ζυγός

Σήμερα ικανοποιήστε την πνευματική σας περιέργεια κάνοντας κάτι με τον/τη σύντροφό σας. Περάστε χρόνο αναζητώντας βιβλία και μετά πηγαίνετε για έναν καφέ για να μελετήσετε τα καινούργια σας αποκτήματα.

Σκορπιός

Κάτι σας χαλάει τη διάθεση σήμερα και δεν μπορείτε να διώξετε αυτό το άσχημο συναίσθημα. Ο/Η σύντροφός σας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε μην φοβηθείτε να τους πείτε τι έχετε στο μυαλό σας. Η ευτυχία σας είναι σημαντική για αυτούς.

Τοξότης

Μοιραστείτε τις φιλόδοξες ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας και καλέστε τους να συνεργαστούν μαζί σας για να τις πραγματοποιήσετε. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσατε μόνοι σας. Και το ότι θα συνεργαστείτε θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Αιγόκερως

Κάποιος φίλος με καλές διασυνδέσεις μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε και στη συνέχεια πείτε τις ιδέες σας στον φίλο σας και ζητήστε τη συνδρομή του. Οι γνώσεις του θα σας γλιτώσουν χρόνο.

Υδροχόος

Τίποτα δεν σας σταματάει σήμερα – είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασισμένοι να εκπληρώσετε όσα οραματίζεστε. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/τη σύντροφό σας και ενθαρρύνετέ τους να εκφράσουν και τις δικές τους. Η συνεργασία σας θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ιχθύες

Σήμερα βρείτε ένα ήσυχο μέρος στην εξοχή, όπου εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να απλώσετε μια κουβέρτα, να αγκαλιαστείτε και να ονειροπολήσετε. Μείνετε μέχρι αργά, κοιτάζοντας τα άστρα και κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments