Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (23/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (23/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (23/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (23/8/19).

Κριός

Σας αρέσει να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσετε τον/τη σύντροφό σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να τους δώσετε την αμέριστη προσοχή σας.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό ονειρεύεστε να κάνετε διακοπές σ’ ένα εξωτικό μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη. Πριν απορρίψετε την ιδέα, συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο θετικά θα το πάρουν!

Δίδυμοι

Ονειρεύεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας λόγω διαφόρων απογοητεύσεων σε διάφορους τομείς. Μη φοβηθείτε να τις συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας, ειδικά αν τους αφορούν. Θα τις δεχτούν πολύ πιο θετικά από όσο νομίζετε.

Καρκίνος

Είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας όταν το μυαλό σας περιπλανιέται διαρκώς στον/στην αγαπημένο/η σας. Μην περιμένετε να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα σήμερα – είστε πολύ ονειροπόλοι για να ασχοληθείτε με πεζές λεπτομέρειες.

Λέων

Ο/Η σύντροφός σας παρερμηνεύει κάτι που είπατε και αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Δώστε τους λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν και εξηγήστε τους τι πραγματικά εννοούσατε. Μπορεί να συνεχίσουν να είναι θυμωμένοι για λίγο ακόμη αλλά θα τους περάσει.

Παρθένος

Μην γίνεστε επικριτικοί με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να συζητήσετε μαζί τους να είστε όσο πιο θετικοί και ευγενικοί μπορείτε. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν δαγκώνατε τη γλώσσα σας και δεν λέγατε τίποτα.

Ζυγός

Μπορεί να θυμώνετε όταν οι άλλοι προσπαθούν να σας δώσουν συμβουλές. Αλλά αν αυτές προέρχονται από τον/τη σύντροφό σας, καλά θα κάνετε να τις πάρετε στα σοβαρά. Από τη στιγμή που σας ξέρουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε, η άποψή τους μετράει περισσότερο.

Σκορπιός

Μπαίνετε σε μια δημιουργική και παραγωγική περίοδο στη ζωή σας και σας έρχονται τόσες πολλές ιδέες που έχετε χάσει το λογαριασμό. Αν συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας θα καταφέρετε να φτιάξετε ένα αριστούργημα μαζί.

Τοξότης

Ζητήστε συμβουλές από κάποιο παλιό σας φίλο με σταθερή σχέση. Θα μοιραστούν μαζί σας εμπειρίες από τη ζωή τους που θα σας βοηθήσουν πολύ στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα. Αν κάτι δεν σας πάει καλά με τον/την αγαπημένο/η σας, το πιθανότερο είναι ότι αντιλαμβάνεστε κάτι που εκείνοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη. Πείτε τους ότι είστε όλοι αυτιά.

Υδροχόος

Θα είστε πάντα εκεί για τον/την αγαπημένο/η σας αλλά σήμερα θα πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Απολαύστε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, σας κάνει να αισθάνεστε πιο ήρεμοι και ανανεωμένοι. Ίσως ένα μασάζ;

Ιχθύες

Αν είχατε κάποια αμφιβολία για το πόσο καλά σας ξέρει ο/η σύντροφό σας θα σας φύγει σήμερα, όταν θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Η διορατικότητά τους θα σας εκπλήξει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments