Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (23/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (23/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (23/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (23/8/19).

Κριός

Ένα όνειρο, μια ιστορία ή ένα σύμβολο σας μεταφέρει ένα μήνυμα για την ερωτική σας ζωή. Καλλιεργήστε συνειδητά την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον τρόπο που συνδέονται τα πράγματα μεταξύ τους, να ερμηνεύετε σημάδια και να κατανοείτε τον κόσμο σας ως ένα σύνολο.

Ταύρος

Είχατε σκοπό να τηλεφωνήσετε σε αυτόν τον μακρινό (ή και κοντινό) φίλο; Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας καταλαβαίνει και σας αποδέχεται για αυτό που είστε. Έχουν κάτι να σας πουν.

Δίδυμοι

Τι συμβαίνει; Τα μηνύματα που σας έρχονται είναι συγκεχυμένα, και μπορεί τώρα να είναι κάπως δύσκολο να ερμηνεύσετε τα σημάδια. Εσείς κάντε αυτό που σας αναλογεί φροντίζοντας να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε – αλλά και πάλι μπορεί να περιμένετε να συμβεί κάτι σημαντικό.

Καρκίνος

Ενώ γυρνάτε εδώ κι εκεί, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Το πιθανότερο είναι ότι όλα τα κεφάλια γυρνάνε στο πέρασμά σας, αλλά αν εσείς είστε αλλού, μπορεί να σας διαφύγει μια ματιά, ένα γλυκό χαμόγελο, μια σιωπηλή πρόσκληση!

Λέων

Διαβάστε και ξαναδιαβάστε το διαδικτυακό προφίλ κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Ξανακούστε το μήνυμα που σας άφησαν στον τηλεφωνητή. Δεν έχετε πάθει εμμονή – απλά αντιλαμβάνεστε όλα τα σημάδια. Και αυτό είναι εξαιρετικά έξυπνο από μέρους σας.

Παρθένος

Όλοι έχουν την άποψή τους για τον έρωτα. Σήμερα φροντίστε να είστε διακριτικοί όταν μοιράζεστε τις απόψεις σας για τις ζωές των άλλων ανθρώπων και να είστε έτοιμοι να ακούσετε και τη γνώμη κάποιου άλλου για τη δική σας. Πού ξέρετε; Μπορεί τελικά να σας βοηθήσει.

Ζυγός

Παρόλο που η ερωτική σας ζωή μπορεί να μην εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς τώρα, τα μικρά βήματα –η πρώτη γνωριμία και η ανταλλαγή πληροφοριών – μπορεί να είναι πολύ απολαυστικά. Αφήστε τις μεγαλοπρεπείς χειρονομίες και τις μεγάλες δηλώσεις για αργότερα.

Σκορπιός

Ένα διαδικτυακό φλερτ μπορεί να έχει μια πολύ καλή εξέλιξη σήμερα με όλη αυτή την προσμονή και το πάθος να εντείνεται ολοένα και περισσότερο. Είστε έτοιμοι να το πάτε στο επόμενο επίπεδο και να δείτε αν υπάρχει χημεία ανάμεσά σας από το τηλέφωνο ή σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο;

Τοξότης

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι ορατός κάποιος άμεσος συσχετισμός ανάμεσα σε όσα ακούτε και στην ερωτική σας ζωή αλλά ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ισχύει με έναν αναπάντεχο – και απροσδόκητα χρήσιμο – τρόπο.

Αιγόκερως

Για να πάρετε αυτά που θέλετε στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τί θα πρέπει να δώσετε. Πάρτε το προβάδισμα μοιράζοντας το χρόνο, τη βοήθεια και την αγάπη σας με αυτούς που τα χρειάζονται.

Υδροχόος

Ζήτω η ελευθερία! Τα άστρα λένε να χαρείτε όσο μπορείτε το ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Κοιμηθείτε μέχρι αργά, περάστε όλη τη μέρα με τις πιτζάμες σας , κάντε ένα μασάζ – έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τις δικές σας προτεραιότητες, να φτιάξετε το πρόγραμμά σας όπως το θέλετε και να κακομάθετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Σήμερα είναι σαν να αιωρείται ένα γκι πάνω από το κεφάλι σας οπότε βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε κόσμο. Αράξτε σε ένα καφέ αντί για τον καναπέ σας, βρείτε μια διασκεδαστική εκδήλωση για να πάτε το βράδυ και γενικά κάντε τη ζωή σας όσο πιο χαρούμενη και κεφάτη μπορείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments