Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1
Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1: Ισόπαλο έληξε το πρώτο παιχνίδι της νέας Super League, με τη Λαμία να προηγείται στο 20ο λεπτό και τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει στο 35ο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έπειτα από την πρώτη επίσημη υπόδειξη VAR στην Ελλάδα.

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1: Η ομάδα της Φθιώτιδας απέδειξε ότι αποτελεί τον “κακό δαίμονα” του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκε νωθρή, δίχως ιδέες, με χαρακτηριστική “φλυαρία” δίχως την παραγωγή αξιοσημείωτων φάσεων, κάνοντας γκέλα με το καλημέρα, απέναντι στην αξιόμαχη Λαμία που έκλεισε καλά τους χώρους πίσω, δημιουργώντας προβλήματα στις αντεπιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Ρόμανιτς, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μπεχαράνο, κακό υπολογισμό του Σωκράτη Διούδη και πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία του Παναθηναϊκού. Στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της Λαμίας, οι πράσινοι φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Λουκά Βύντρα, με τον διαιτητή Σκουλά να μην συμβουλεύεται το VAR. Κάτι, που συνέβη στο 35ο λεπτό, στο χέρι του Πλιάτσικα. Ο Μακέντα ανέλαβε την ευθύνη και ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, προσπάθησε να διασπάσει τη σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων, αλλά κανένας από τους παίκτες – κλειδιά δε βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο Κολοβός ήταν άφαντος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν κακός, ο Μολό δε βοήθησε όσο αγωνίστηκε, ο Μπουζούκης μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα.

Η Λαμία, που οι περισσότεροι παίκτες της μαζεύτηκαν μόλις πριν από λίγες μέρες, κουραζόταν όλο και περισσότερο, αλλά έκλεινε καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να γίνει απειλητικός. Οι πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε τις πολλές στημένες φάσεις, με τον Ζαχίντ να εκτελεί άσχημα τα περισσότερα ελεύθερα χτυπήματα και να αναγκάζει τον Δώνη να… αγανακτεί, σηκώνοντας τα χέρια έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ.

Οι πράσινοι δε δημιούργησαν ούτε μια κλασική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος και φυσιολογικά «γκέλαραν» για ακόμα μια φορά σε μια έδρα που αποτελεί τον κακό τους δαίμονα.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τουράμ (62′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (76′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (92′ Τσουκαλάς)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (82′ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60′ Μολό), Κολοβός, Μακέντα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments