Ελλάδα

Φωτιά Διόνυσος: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Ξεκίνησε 30 μέτρα μακριά από τα σπίτια

Φωτιά Διόνυσος: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Ξεκίνησε 30 μέτρα μακριά από τα σπίτια
Φωτιά Διόνυσος: Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δασική έκταση στο Διόνυσο.

Φωτιά Διόνυσος: Σε ύφεση βρίσκεται σήμερα η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Διόνυσο Αττικής στη συμβολή των οδών Γαίας και Λεωφόρου Διονύσου. Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με τους πολυάριθμους άνδρες της ΠΥ να είναι σε εγρήγορση και να διαβρέχουν πολλά σημεία. Και αυτό διότι φυσάει ακόμη και καταγράφονται 4-5 μποφόρ και υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης σε μια πολύ επικίνδυνη ημέρα.

Όπως ανέφεραν στελέχη της Πυροσβεστικής ήταν θετικό ότι οι φλόγες δεν πέρασαν την Λεωφόρο Διονύσου, ενώ όπως τονίστηκε η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 23:00 σε σημείο που απέχει μόλις 30 -35 μέτρα από σπίτια! Όμως η φωτιά πήρε αντίθετη κατεύθυνση λόγω του ανέμου και κατέβηκε προς τα κάτω την πλαγιά. Ωστόσο, παραμένουν τα ερωτήματα για το πως ξεκίνησε και μάλιστα τόσο κοντά σε κατοικημένη περιοχή τόσο αργά το βράδυ.

Φωτιά Διόνυσος: Άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες αργά το βράδυ σε δασική έκταση στο Διόνυσο. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που κινητοποιήθηκαν άμεσα για την κατάσβεσή της ήταν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, δεν προχώρησε πολύ και ελέγχθηκε λίγο μετά τις 2 το βράδυ. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να οριοθετήσουν και να περιορίσουν την πυρκαγιά, που βρίσκεται πλέον σε ύφεση, ενώ δεν δημιουργήθηκε κίνδυνος για τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων το βράδυ της Παρασκευής στη Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα στους κινούμενους από Νέα Μάκρη στο ύψος του Αγίου Πέτρου. Αλλά και στους κινούμενους από Εκάλη στο ύψος της Λ. Αιολίδος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments