Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (24/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (24/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για το Σάββατο (24/8).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για το Σάββατο (24/8).

  • Κριός

Να είστε χαλαροί σήμερα και να ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Ένα πικνίκ στο σαλόνι με λιχουδιές από το ντελικατέσεν ή ένα βράδυ βλέποντας ταινίες στον καναπέ είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

  • Ταύρος

Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, μην αισθάνεστε ότι θα πρέπει να το κρατήσετε μέσα σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι εδώ για εσάς και μπορείτε να τους εκμυστηρευτείτε τα πάντα. Αφήστε τους να σας υποστηρίξουν σήμερα.

  •  Δίδυμοι

Αφιερώστε τη μέρα σας επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι. Μάλλον ήρθε η ώρα να οργανώσετε επιτέλους τις φωτογραφίες των διακοπών σας. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και θυμηθείτε τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί.

  •  Καρκίνος

Σήμερα είστε σε απόλυτη αρμονία με τη διάθεση του/της συντρόφου σας. Μέχρι το βράδυ θα είστε σε αρμονία και έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το κλίμα θα είναι «καυτό».

  •  Λέων

Τον τελευταίο καιρό δεν δίνατε σημασία στη δημιουργική σας πλευρά και τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Αν χρειάζεστε έμπνευση, πηγαίνετε με τον/τη σύντροφό σας σε ένα μουσείο τέχνης και μετά γυρίστε σπίτι και συνεργαστείτε για να φτιάξετε το δικό σας αριστούργημα!

  •  Παρθένος

Μη γίνεστε επικριτικοί με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Αν πρέπει να πείτε κάτι αρνητικό, προσπαθήστε να βρείτε έναν θετικό τρόπο για να το εκφράσετε. Αν κρατήσετε τον τόνο της συζήτησης ευχάριστο, ο/η σύντροφος σας θα ανταποκριθεί με καλύτερο τρόπο.

  • Ζυγός

Κάποια αναπάντεχα νέα χαλάνε τα σημερινά σας σχέδια αλλά δε συμβαίνει τίποτα σοβαρό και θα επανέλθετε σύντομα στα κανονικά σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε κατάσταση, και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί εξαίρεση.

  • Σκορπιός

Βάλτε λίγη φαντασία στην ερωτική σας ζωή. Είτε θέλετε να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι ρόλων ή απλά να μοιραστείτε όσα σας ερεθίζουν, το σίγουρο είναι ότι θα δώσετε μια νέα διάσταση στην σεξουαλική σας ζωή.

  •  Τοξότης

Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε κίνητρο σήμερα. Ωστόσο, μια κουβέντα που θα κάνετε το μεσημέρι με τον/τη σύντροφό σας θα σας ενθουσιάσει. Μέχρι το βράδυ, τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι και πάλι στα ύψη.

  • Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σας είναι η δύναμή σας – χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας! Υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόποι για να χειριστείτε μια κατάσταση που έχει προκύψει με τον/την αγαπημένο/η σας, οπότε μη φοβάστε να σκεφτείτε αντισυμβατικά.

  • Υδροχόος

Αν το πορτοφόλι σας είναι άδειο, μην ανησυχείτε: δε χρειάζεστε χρήματα για να περάσετε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας. Πηγαίνετε στο κοντινότερο πάρκο με τη φωτογραφική σας μηχανή και περάστε τη μέρα παίρνοντας χαζές πόζες και φωτογραφίζοντας ο ένας τον άλλον.

  • Ιχθύες

Σήμερα κακομάθετε τον εαυτό σας με κάτι που απολαμβάνετε πολύ. Τον περισσότερο καιρό ασχολείστε με τη φροντίδα του/της αγαπημένου/ης σας – και των κοντινών σας ανθρώπων – οπότε μην ξεχνάτε πότε-πότε να φροντίζετε και τον εαυτό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments