Ζώδια

Ζώδια: Επανασυνδέσεις για το Σάββατο (24/8)

Ζώδια: Επανασυνδέσεις για το Σάββατο (24/8)
Ζώδια: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (24/8).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Σάββατο (24/8).

  • Κριός

Μπορεί η προοπτική των διακοπών να μην έχει αποκλειστεί εντελώς. Ανάθεμα στη φτώχεια σας! ‘Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση! Εκμεταλλευτείτε το ότι είστε αδέσμευτοι και πηγαίνετε εκεί που χτυπάει ο παλμός των νέων γνωριμιών.

  • Ταύρος

Η ειλικρίνεια είναι σημαντική όταν φτιάχνετε το διαδικτυακό σας προφίλ. Ίσως τώρα να μην είστε έτοιμοι για μια μεγάλη ερωτική σχέση – και δεν είναι κακό αυτό. Μπορείτε ακόμη να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου. Αν ψάχνετε για μια φιλική σχέση, για μια συντροφιά χωρίς σεξ, πείτε το. Θα γνωρίσετε αρκετά άτομα που θέλουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

  • Δίδυμοι

Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από εσάς, για αυτό και επιβάλλεται να προγραμματίζετε τα πράγματα εκ των προτέρων. Μην πάτε ποτέ σε κάποιο ραντεβού χωρίς να έχετε διευκρινίσει τις λεπτομέρειες, όπως το πότε θα λήξει, που θα το συμφωνήσετε από πριν. Αν υπάρχει χημεία ανάμεσά σας, μπορείτε πάντα να παρατείνετε το ραντεβού σας. Αλλά εάν όχι, θα έχετε ήδη κατοχυρώσει την αποχώρησή σας.

  • Καρκίνος

Όλη αυτή η εσωτερική κουβέντα είναι πολύ χρήσιμη αλλά αν δε τη μοιραστείτε και με κάποιον/α άλλον/η δε σημαίνει τίποτα. Ανοιχτείτε. Αν έχετε ερωτευτεί κάποιον/α καινούργιο/α, πείτε το ανοιχτά. Αλλιώς, μη διστάσετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτό το σύντομο αλλά βαρετό ειδύλλιο. Η δυναμική είναι με το μέρος σας σήμερα και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε.

  • Λέων

Ασχολείστε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας τώρα. Να θυμάστε ότι σε όλους αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, αφήστε τους να μιλήσουν τώρα. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο για να πείτε κι εσείς τα δικά σας.

  • Παρθένος

Είστε σε αρμονία με τους μη-λεκτικούς τρόπους έκφρασης. Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην επαφή σας με κάποιον/α άλλον/η εάν δώσετε προσοχή στις χειρονομίες. Σταυρωμένα χέρια, αποφυγή οπτικής επαφής και εσωστρεφής στάση του σώματος είναι δυσάρεστες ενδείξεις. Ζωηρές κινήσεις με τα χέρια, αγγίγματα και ματιές; Εδώ είμαστε!

  •  Ζυγός

Κάποιοι σας λυπούνται επειδή είστε αδέσμευτοι. Θεωρούν ότι όποιος/α έχει σχέση είναι ευτυχισμένος/η. Μακάρι να βρίσκατε τον/την κατάλληλο/η άνδρα/γυναίκα. Τα προξενιά είναι ξεπερασμένα και εξάλλου μετά από λίγο αισθάνεστε πικρία. Αλλά είστε ευχαριστημένοι με την τρελή ζωή σας! Αποδεχτείτε την ανησυχία τους – το μόνο που θέλουν είναι το καλύτερο για εσάς.

  • Σκορπιός

Είστε σε πολύ καλή φάση στη ζωή σας. Πριν μπείτε σε μια ακόμη σχέση, ταξιδέψτε λίγο – μόνοι σας! Πηγαίνετε όπου θέλετε. Κάντε ό,τι θέλετε. Χωρίς συντροφιά, κανονίζετε εσείς οι ίδιοι το πρόγραμμά σας. Απολαύστε την ελευθερία σας.

  • Τοξότης

Η καρδιά σας έχει πληγωθεί. Είτε σας πλήγωσαν είτε πληγώσατε εσείς κάποιον/α άλλον/η, το σίγουρο είναι ότι υποφέρετε από ερωτική απογοήτευση. Δεν είναι κακό να κρύβεστε στο προσωπικό σας καταφύγιο. Αν αισθάνεστε καλύτερα πίνοντας ένα ποτό και βλέποντας ταινίες, κάντε το. Γρήγορα θα αισθανθείτε καλύτερα.

  • Αιγόκερως

Σταματήστε να ωραιοποιείτε τα πάντα. Δεν είναι όλα ρόδινα. Και αν θέλετε απόδειξη για αυτό, περάστε το Σαββατοκύριακο σας με ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ακόμη καλύτερα αν έχουν παιδιά. Μετά από 48 ώρες στο χάος, θα εκτιμήσετε την υπέροχη ζωή σας. Εκτιμήστε αυτά που έχετε!

  • Υδροχόος

Μην αφήνετε μια έντονη ερωτική επαφή να απορροφήσει όλη σας την προσοχή. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τώρα και οποιαδήποτε απόκλιση μπορεί να αποβεί καταστροφική. Προς το παρόν μείνετε συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά σας. Πολύ σύντομα θα έχετε άφθονο χρόνο για έρωτα.

  • Ιχθύες

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κραιπάλες. Αν θέλετε να μείνετε έξω όλο το βράδυ, κάντε το! Μείνετε σε έναν φίλο, φλερτάρετε με έναν/μία κούκλο/α ή πηγαίνετε μέχρι το Λας Βέγκας πάνω σε ένα καπρίτσιο της στιγμής. Ό,τι και αν κάνετε, κάντε το αξέχαστο. Αφεθείτε σε μοναδικές εμπειρίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments