Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για το Σάββατο (24/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για το Σάββατο (24/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Σάββατο (24/8).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Σάββατο (24/8/19).

  • Κριός Κάρτα: Η Κρίση

Ακούστε τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας. Μερικές φορές υπάρχει ένα σκούντημα, αλλά είστε τόσο απασχολημένοι με την ανάπτυξή σας που δεν αναγνωρίζετε τα σημαιάκια όταν κυματίζουν. Η κάρτα της κρίσης σας υπενθυμίζει να λάβετε υπόψη όλα τα γεγονότα και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε σοφία και καλές ενέργειες στην ημέρα σας.

  •  Ταύρος Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Η διαίσθηση είναι το ισχυρότερο χαρακτηριστικό σας αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να το ενισχύσετε πραγματικά επιτρέποντας στον εαυτό σας να βλέπει εκεί που αρχίζει το μυαλό σας να παρασύρεται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και σημειώνοντας ποια είναι αυτά που αποσπούν την προσοχή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι, αλλά για μια στιγμή μην κάνετε τίποτα. Χαλαρώστε και αισθανθείτε τα συναισθήματά σας αφήνοντάς τα να σας αποκαλύψουν πάνω σε τι πρέπει να δουλέψετε.

  • Δίδυμοι Κάρτα: Ο Τρελός

Κάθε νέα αρχή δεν είναι ακριβώς ίδια, όσο κι αν φαίνεται να είναι. Η νέα αρχή του σήμερα μπορεί να ξεκινήσει με το να τελειώσετε ένα έργο που έχει μείνει στη μέση. Μπορεί να έχετε νέα οπτική σε μια κατάσταση στην όποια είχατε εγκαταλείψει την ελπίδα, αλλά τώρα βλέπετε ένα πρόβλημα υπό νέο φως και θέλετε να προσπαθήσετε ξανά.

  • Ταρώ Καρκίνος Κάρτα: Οι εραστές

Έρωτας ή δουλειά; Παιχνίδι ή ξεκούραση; Υπάρχουν πολλές επιλογές αυτή την εβδομάδα, καθώς σχετίζονται με το πώς περνάτε το χρόνο σας. Κυνηγάτε διάφορες οδούς και κάθε μία είναι σημαντική, αλλά σε ποια θα πρέπει να επενδύσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας; Το σώμα σας θα σας πει τι χρειάζεστε τώρα. Αφήστε το να σας καθοδηγήσει για το πώς να δομήσετε το χρόνο σας καλύτερα και με ποιον.

  •  Λέων Κάρτα: Ο Πύργος

Θα υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση. Μην αφήνετε ένα σφάλμα σε ένα σύστημα να σας προκαλέσει πανικό ή να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν είστε αρκετά ικανοί για να κάνετε αυτό που θέλετε. Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα και ο ειδικός πάντα ξέρει τι πρέπει να κάνει στο χειρότερο σενάριο. Ανυπομονείτε για το πότε η ζωή θα σας δώσει λεμόνια. Είναι η ευκαιρία να φτιάξετε κάτι γλυκό από το ξινό.

  • Παρθένος Κάρτα: Το Άστρο

Όταν νιώθετε χαμένοι και μπερδεμένοι, σε ποιον στρέφεστε για συμβουλές; Το σύμπαν θα σας καθοδηγήσει με τον ίδιο τρόπο που κάνει κάθε μέρα, έχετε λίγη πίστη στη ζωή γιατί σας βοηθά. Εκεί που δεν το περιμένετε, μια καλή κουβέντα, μια ανθρώπινη χειρονομία ή ένας φίλος μπορεί να είναι εκεί για να σας δείξουν αυτό που δυσκολεύεστε να βρείτε.

  • Ταρώ Ζυγός Κάρτα: Το άρμα

Πρέπει να αρπάξετε τα ηνία και να διεκδικήσετε τον έλεγχό σας μερικές φορές και, ναι, είναι δύσκολο. Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να είστε ένα πρόσωπο που απολαμβάνει να είναι στο επίκεντρο, αλλά όπως λέει και μια παροιμία, ο τροχός που κάνει θόρυβο χρειάζεται το λάδι.

  • Ταρώ Σκορπιός Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Όλοι έχουν κάποιου είδους πρόβλημα, αλλά δεν το συζητούν όλοι ανοιχτά. Ίσως παρατηρείτε ότι ένας φίλος ή γνωστός έχει κάποιο πρόβλημα και δεν το δείχνει. Προσευχηθείτε γι’ αυτό το άτομο και δείξτε με την παρουσία σας ότι είστε εκεί για να τους ακούσετε όταν έρθει η σωστή στιγμή.

  • Τοξότης Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Θα φέρει ανταμοιβές αυτό πάνω στο οποίο έχετε επενδύσει. Αν επενδύετε τον χρόνο σας σε μια σχέση, τα σημάδια της οικειότητας και της στενής φιλίας θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Αν επενδύετε σε ακίνητα ή οικονομικά θέματα, μπορεί να δείτε κέρδος εκεί που υπήρχε μέχρι πρόσφατα απώλεια.

  • Ταρώ Αιγόκερως Κάρτα: Οι εραστές

Μια απόφαση ή μια επιλογή που έχετε καθυστερήσει λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος μπορεί να επανέλθει. Αυτή τη φορά όμως οι συνθήκες αλλάζουν και αυτό που δεν θέλατε ή που δεν χρειαζόσασταν τότε μπορεί να το επανεξετάσετε τώρα.

  • Ταρω Υδροχόος Κάρτα: Ο Ήλιος

Η τύχη και η μοίρα συνεργάζονται υπέρ σας. Μπορεί να μην περιμένατε μια θετική ευκαιρία ή ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν τόσο καλά. Έτσι, όταν βλέπετε τον κόσμο και τη ζωή να σας δίνουν περισσότερα από όσα ελπίζατε, πείτε ευχαριστώ.

  • Ταρώ Ιχθύες Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Μπορεί να αισθάνεστε πιο αφοσιωμένοι σε μια σχέση ή δουλειά απ’ ό,τι θέλατε να είστε, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Πρέπει να προχωρήσετε μπροστά μέχρι να ολοκληρωθεί. Η εργασιακή σας ηθική δεν θα σας αφήσει να τα παρατήσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments