Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (24/8)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (24/8)
Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου για το Σάββατο (24/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου για το Σάββατο (24/8/19).

  • Κριός

Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία που αποζητούσατε εδώ και καιρό για να αποσυμπιεστείτε, αγαπητοί Κριοί! Έχετε ανάγκη να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και ποια είναι η πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.Η αλήθεια είναι ότι έχετε καθυστερήσει αρκετά αυτό τον διάλογο με τον εαυτό σας. Βάλτε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας, αλλάξτε τη στρατηγική σας όπου δείτε ότι δεν έχετε αποτέλεσμα. Παράλληλα, δώστε λίγη επιπλέον σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

  •  Ταύρος

Η επαναστατική σας διάθεση επιστρέφει, αγαπητοί Ταύροι! Τώρα θα καταφέρετε να κάνετε πολλές από τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό.Οι αίσιες πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από συγκυρίες που σπαταλούν την ενέργειά σας και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε παρακάτω.Συνεχίστε αυτή την καλή πορεία, με διαύγεια και εποικοδομητική κρίση. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει!

  • Δίδυμοι

Επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Το εποικοδομητικό πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία των καταστάσεων σας, να βρείτε εκείνα τα σημεία απέναντι στα οποία δεν λειτουργείτε με αποδοτικές τακτικές. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα σας βοηθήσει να έλεξετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους θεωρείτε ότι έχετε!’

  • Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να κάνετε μια αυτοκριτική, αγαπητοί Καρκίνοι; Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις. Γι’ αυτό ρισκάρετε να χάσετε τον έλεγχό τους αλλά και τον δικό σας. Για να επιστρέψετε στην ισορροπία, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας για να προσεγγίσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων και τις πραγματικές προθέσεις των άλλων!

  • Λέων

Η μέρα ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά πιεστική στον τομέα της επικοινωνίας, αγαπητοί Λέοντες. Κατά πάσα πιθανότητα, έχετε ανοίξει περισσότερα μέτωπα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Οι υποχρεώσεις γίνονται πιο απαιτητικές γιατί πλησιάζει η λήξη του χρονικού τους ορίου, γι’ αυτό νιώθετε νευρικοί. Δεν πρέπει να σας καταβάλει η απαισιοδοξία, προσεγγίστε εσείς τους δικούς σας ανθρώπους για να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  •  Παρθένος

Νιώθετε ότι τα πράγματα παίρνουν μια πιο αρνητική και ιδιόμορφη τροπή απ’ αυτή που θα θέλατε, αγαπητοί Παρθένοι; Η ταχύτατη εξέλιξή τους είναι αυτή που σας προβληματίζει στο πώς πρέπει να τα χειριστείτε. Στην προσπάθεια να επιλύσετε όσα σας πιέζουν, είναι πιθανό να προκαλέσετε ένταση και συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην πιέσετε τους άλλους αυτή τη στιγμή. Αντί να προκαλέσετε διαφορές, εστιάστε στο να εντοπίσετε διπλωματικές λύσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες σας!

  •  Ζυγός

Έχετε αφήσει εκκρεμότητες με το παρελθόν, που αναδύονται ξανά και σας στοιχειώνουν! Αγαπητοί Ζυγοί, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η πρακτική σας κρατά πίσω. Όσο δεν μπαίνετε στη διαδικασία να επιλύσετε τα θέματα αλλά συνεχίζετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Θα σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας, χωρίς να σημειώνετε πρόοδο. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων αυτή την περίοδο, για να δράσετε με ψυχραιμία. Μόλις πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, θα δείτε να παίρνουν όλα αίσια τροπή!

  • Σκορπιός

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τους στόχους σας παρακάτω, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας θέματα, καθώς έχετε κάποιες υποχρεώσεις που χρίζουν διευθέτησης. Όσο συνεχίζετε να πορεύεστε με αυτή την ορθή πρακτική, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας!

  •  Τοξότης

Οι εξελίξεις σας φαντάζουν βαλτωμένες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, για να μην δυσκολευτείτε περισσότερο να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε. Με λίγες αναρρυθμίσεις και οργανωτικές κινήσεις, μπορείτε να αναδειχθείτε νικητές στην κούρσα με τον χρόνο!

  •  Αιγόκερως

Το νιώθετε ότι αρχίζουν να επιλύονται τα προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσεις εδώ και αρκετό καιρό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το ακόμα πιο θετικό στοιχείο σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα ισορροπήσετε τα αντανακλαστικά σας και θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε, τόσο πιο αποδοτικές προσεγγίσεις θα βλέπετε για τα όνειρά σας!

  •  Υδροχόος

Νιώθετε κάπως πιεσμένοι και φορτισμένοι συναισθηματικά, αγαπητοί Υδροχόοι… Αυτή η διάθεσή σας είναι η αιτία που έχει θολώσει κάπως και η κρίση σας. Τα προβλήματα διογκώνονται και βλέπετε βουνά εκεί που υπάρχουν μόνο κόκκοι άμμου. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την οπτική σας, για να δώσετε σε όλα τα θέματά σας ρυθμό και αίσια πορεία. Δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας ούτε να επηρεάζεστε από τον αρνητισμό τρίτων. Διαθέτετε τα φόντα για να αντιστρέψετε τις καταστάσεις και να αρχίσετε να προχωράτε μπροστά!

  • Ιχθύες

Αίσιες εξελίξεις σας προσεγγίσουν, αγαπητοί Ιχθύες! Ειδήσεις που θα λάβετε, θα ανατρέψουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως να σας εκπλήξουν σε σχέση με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Κάποιοι θα χρειαστούν τη στήριξή σας τώρα, γι’ αυτό πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους. Όσο ιδιόρρυθμη κι αν σας φαντάζει η ατμόσφαιρα, να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων για να μην χάσετε την εστίασή σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments