Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εαυτό του

Λέο Ζαμπά: Δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εαυτό του
Λέο Ζαμπά: Πολλά έχουν άλλάξει, προς το χειρότερο, σε σχέση με πέρσι.

Λέο Ζαμπά: Την περασμένη σεζόν, οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στο να θεωρηθεί ως ένα από τα “κεφάλαια” του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος σκόραρε επτά φορές, μοίρασε έντεκα ασίστ σε 39 συμμετοχές και ουσιαστικά κέρδισε με το σπαθί του την εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία μεταφέρθηκε και στον Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πάντως, δεν έχει δει όσα ευτύχησε ο προκάτοχός του, καθώς η εικόνα του Ζαμπά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportime, ο Βραζιλιάνο φαίνεται αγνώριστος. Όχι μόνο αγωνιστικά, έχοντας μέτρια απόδοση στα τρία ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στην καθημερινότητα εντός της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζαμπά εμφανίζεται με… τουπέ στα αποδυτήρια, αντιδρά στις παρατηρήσεις του Αμπέλ Φερέιρα με ύφος, ενώ στην επιστροφή από την Μπρατισλάβα έγινε θέμα συζήτησης για το «εγώ» του στο παιχνίδι, σε σημείο που έφθασε στα αυτιά της οικογένειας Σαββίδη. Μέσα σε όλα αυτά, ο εκπρόσωπός του, Λέο Κορνατσίνι τα έχει “σπάσει” με την εταιρεία Elenko και ο Ζαμπά καλείται να επιλέξει το ποιος θα τον εκπροσωπεί στο μέλλον, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να… ανησυχούν για τη συμπεριφορά του.

Το… μήνυμα του Λάμπρου

Από την αρχή του καλοκαιριού τα πράγματα έδειχναν να είναι στραβά για τον νεαρό. Παρά την αλλαγή προπονητή η περίπτωση του δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει κάτι που φάνηκε και στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών. Ο Λάμπρου δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, αλλά περίμενε πως αυτό θα γίνει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Λάμπρου στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα από το Αγρίνιο. Ο 21χρονος φαίνεται πως είναι απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη και δεν το έκρυψε. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που περιγράφει την αντίθεση για το πως περιμένουμε κάποια πράγματα και πως μας τα φέρνει τελικά η ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments