Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος μάνατζερ επιστρέφει στην ΑΕΚ για να αναλάβει και πάλι το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Ίλια Ίβιτς: Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι ραγδαίες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί παρελθόν, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε πάνω του προκειμένου να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Μια από τις πρώτες κινήσεις του ήταν να βρει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή. Μετά την ήττα από την Τράμπζονσπορ είχε μια πρώτη επαφή με τον Ίλια Ίβιτς.

Οι δυο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα και σήμερα Τρίτη (28/7) έγινε το καθοριστικό ραντεβού για τη συνεργασία των δυο πλευρών. Τελικά ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ έπεισε το Σέρβο να επιστρέψει στην ομάδα. Φυσικά, ο Ίβιτς θα πάρει τη θέση που μέχρι πρότινος είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και θα είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.”

Στο θέμα του προπονητή, ο επικρατέστερος παραμένει ο Γουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός έχει την εκτίμηση του “τίγρη”, ενώ έχει άριστες σχέσεις και με τον Ίλια Ίβιτς. Μάλιστα, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα είναι αυτός που θα κάνει τις τελικές επαφές με τον έμπειρο κόουτς. Θυμίζουμε ότι οι πρώτες επαφές των δυο πλευρών έχουν γίνει σε άριστο κλίμα, με τον Πογιέτ να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments