Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός

Ροντρίγκο Γκάλο: Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός
Ροντρίγκο Γκάλο: Το όνομα του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ ακούγεται για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς αγωνίστηκε στη Super League 1 τόσο με τη φανέλα της ΑΕΚ όσο και με του Παναιτωλικού. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αποχώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν από την ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ένωση.

Ο Γκάλο βοήθησε σημαντικά στο να καταφέρει η ΑΕΚ να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 24 χρόνια αλλά και να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν, άλλωστε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνης της σπουδαίας νίκης επί της Σέλτικ πέρσι το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ που αποτέλεσε το πλέον καθοριστικό βήμα στην πορεία αυτή της Ένωσης.

Το όνομα του Ροντρίγκο Γκάλο έχει εμπλακεί τις τελευταίες ημέρες σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Πράγματι, ο Νίκος Νταμπίζας έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου έτσι ώστε να μάθει τις απαιτήσεις που έχει ο παίκτης και παράλληλα να δει τις προθέσεις του. Ο Γκάλο είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στη χώρα μας. Τόσο σε εκείνον όσο και στην οικογένειά του αρέσει πολύ η Ελλάδα και θα ήθελε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι εδώ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις αγωνιζόμενος σε περισσότερες από μία θέσεις. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση προς εκείνον και μένει να φανεί αν μέχρι και το φινάλε της περιόδου που υπάρχει για τους ελεύθερους, θα προκύψει κάποια εξέλιξη. Πάντως, είναι δεδομένο πως το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα σε πιθανές διαπραγματεύσεις καθώς για τον Γκάλο προτεραιότητα αποτελεί το να βρει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 1 και να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments