Αθλητισμός

Wimbledon: Απολύθηκε ο διαιτητής του τελικού Φέντερερ – Τζόκοβιτς

Wimbledon: Απολύθηκε ο διαιτητής του τελικού Φέντερερ – Τζόκοβιτς
Wimbledon: Ο Ντέμιαν Στέινερ έδωσε περισσότερες από δέκα συνεντεύξεις, είπε πράγματα που δεν άρεσαν, με αποτέλεσμα η ATP να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Wimbledon: Η δουλειά του είναι διαιτητεύει αγώνες τένις. Εχει βρεθεί ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές, έχει την τύχη να διαιτητεύει αγώνες τους οποίους πολλοί θα ονειρεύονταν. Παρακολουθεί τους μεγαλύτερους αγώνες τένις από την καλύτερη θέση. Και μάλιστα πληρώνεται γι’ αυτό. Ο λόγος για τον Ντέμιαν Στέινερ, τον διαιτητή του πρόσφατου τελικού του Wimbledon, μεταξύ του Φέντερερ και του Τζόκοβιτς.

Είχε μία… dream job, αλλά την έχασε για τον πιο απίστευτο λόγο. Γιατί ξεπέρασε τα όρια και έδινε συνεντεύξεις δίχως τέλος. Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, o Αργεντινός απολύθηκε λίγες εβδομάδες μετά τον δραματικό αγώνα (στις 15 Αυγούστου), διότι έδωσε πάνω από δέκα συνεντεύξεις στην πατρίδα του χωρίς να πάρει άδεια από την ATP. Πέρα από αυτό, σε κάποιες από αυτές τις συνεντεύξεις παραβίασε έτσι κι αλλιώς το πρωτόκολλο, καθώς αναφέρθηκε σε γεγονότα του συγκεκριμένου αγώνα, ενώ είπε την άποψή του για κάποιους κανονισμούς (πετσέτες, let, coaching).

Μάλιστα, σε μια από τις ραδιοφωνικές του παρουσίες, είπε πως πίστεψε ότι ο Ρότζερ Φέντερερ θα κέρδιζε τον τίτλο, όταν βρέθηκε μπροστά με δύο ματς πόιντ στο πέμπτο σετ. Αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ήδη, άλλωστε, ο αριθμός των συνεντεύξεων είχε περάσει κατά πολύ το… επιτρεπτό, ενώ και το περιεχόμενο των όσων έλεγε οδήγησαν την ATP στην απόφαση όχι απλά να τον τιμωρήσει, αλλά να δείξει την πόρτα της εξόδου στον 44χρονο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments