Ειδήσεις

Αμπέλ Φερέιρα: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς με την Σλόβαν

Αμπέλ Φερέιρα: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς με την Σλόβαν
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να "πνίξει" την Σλόβαν για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αμπέλ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε το πρόσωπο που θα έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν. Σαν να μην έφτανε αυτό μια στιγμή αδράνειας έφερε το γκολ της ομάδας από την Σλοβακία. Αυτό σημαίνει ότι ο “δικέφαλος” θέλει καθαρό σκορ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο προπονητής των πρωταθλητών θέλει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει την αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διαπίστωσε στο πρώτο παιχνίδι πως η άμυνα των Σλοβάκων έχει μεγάλα κενά, καθώς και οι χώροι που αφήνουν ανάμεσα στις γραμμές τους είναι μεγάλοι. Έτσι, θέλει να τους χτυπήσει με τους γρήγορους ακραίους που έχει στην ομάδα του.

Αμπέλ Φερέιρα: Το πλάνο του για την Σλόβαν

Τα μεγάλα κενά στις γραμμές κάνουν τον Φερέιρα να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ζαμπά, ο οποίος μπορεί να τρέξει στους κενούς χώρους και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για απειλές στην αντίπαλη άμυνα.

Για αυτό το λόγο σκοπεύει να τοποθετήσει τους «ασπρόμαυρους», με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να πιέσουν ασφυχτικά τους Σλοβάκους, σε βαθμό ασφυχτικού πρέσινγκ και να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα τον στείλει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας καθώς σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments