Lifestyle

Απίστευτο το τατουάζ που έκανε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη

Απίστευτο το τατουάζ που έκανε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη
Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία με τα τατουάζ που έχει κάνει στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του, Παντελή.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό, όταν ο γνωστός τραγουδιστής που οδηγούσε ένα τζιπ έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Στο μοιραίο τζιπ συνεπιβάτιδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή ήταν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη. Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος για να τον τιμήσει «χτύπησε tattoo» με τον αδερφό του και έγραψε στην πλάτη του στίχους από αγαπημένα του τραγούδια.

«Γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου», «Παραμυθιάζομαι» και πολλούς άλλους στίχους τραγουδιών διαβάζουμε πάνω στην πλάτη του. Τα συγκεκριμένα τραγούδια όσος χρόνος και να περάσει, ο κόσμος δεν έχει πάψει να τα ακούει και φυσικά να τα αγαπάει. Τα έκανε δικά του και γι’ αυτό και τιμάει συνεχώς την μνήμη του γνωστού τραγουδιστή. Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή αλλά η οικογένειά του προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία στα social media γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments