Video

Viral: Αυτοκίνητο κινείται μόνο του στην ανηφόρα [vid]

Viral: Αυτοκίνητο κινείται μόνο του στην ανηφόρα [vid]
Viral έχει γίνει μια σκηνή από τα Τρίκαλα, που δείχνει αυτοκίνητο να... τραβάει την ανηφόρα.

Viral έχει γίνει το video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει αυτοκίνητο να κινείται μόνο του και μάλιστα στην ανηφόρα. Στο βίντεο του επιλαχόντος περιφερειακού συμβούλου Τρικάλων Δημήτρη Τύμπακ, στο οποίο διακρίνεται ο ίδιος στο τιμόνι αρχικά κι ύστερα… κατεβαίνει, το αγροτικό συνεχίζει την πορεία του. Τραβά την ανηφόρα, με τον οδηγό του να τον παρακολουθεί και το video να καταγράφει τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει στον Ασπροπόταμο, ίσως πρόκειται για ενεργειακά πεδία. Ωστόσο, υπάρχει αυτοκίνητο που κινείται μόνο του. Για όσους βαριούνται την οδήγηση ή απλώς είναι εθισμένοι σε κάθε τεχνολογικό νεωτερισμό, υπάρχει λύση, σήμερα. Λέγεται Autopilot 2 και είναι το νέο σύστημα υποβοήθησης της οδήγησης της Tesla, που ουσιαστικά επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται μόνο του. Και όταν λέμε να κινείται μόνο του, δεν εννοούμε σε συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά παντού. Οπουδήποτε.

Σε Tesla με προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος Autopilot, έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ διάφορα ατυχήματα για τα οποία οι οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη στον «αυτόματο πιλότο». Όπως όμως αναφέρει η Tesla, σχετικό μήνυμα κάθε φορά που γίνεται χρήση του συστήματος, ξεκαθαρίζει ότι την ευθύνη της οδήγησης του αυτοκινήτου την έχει μόνο ο οδηγός – και κανείς άλλος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι παρά την επίδειξη τεχνολογικής ισχύος που κάνει η Tesla, ούτε με το Autopilot 2 μπορεί κανείς να μπει στο αυτοκίνητο και να απολαύσει έναν υπνάκο, την παρακολούθηση μιας ταινίας ή το διάβασμα ενός βιβλίου ενόσω αυτό θα τον μεταφέρει στον προορισμό του. Διότι σε περίπτωση ατυχήματος, δεν θα πάει το σύστημα Autopilot 2 στο δικαστήριο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments