Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (27/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (27/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (27/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (27/8/19).

  • Κριός

Σήμερα μια δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει στο σπίτι σας θα απαιτήσει την υπομονή και την επιμονή σας. Αν πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θα είστε πάντα στο πλευρό τους, τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά.

  • Ταύρος

Συνήθως είστε πρακτικοί από τη φύση σας αλλά σήμερα έχετε βάλει στο μάτι κάτι ακριβό και πολυτελές. Μην αισθάνεστε ενοχές. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Να είστε βέβαιοι ότι ο/η αγαπημένος/η σας πιστεύει ότι αξίζετε ό,τι μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

  • Δίδυμοι

Όταν έχετε επίγνωση των περιορισμών σας, μπορείτε να τους παραβλέψετε και να κάνετε αλλαγές για το μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τον/τη σύντροφό σας. Αν συνεργαστείτε, μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον και να επιτύχετε μεγάλους στόχους.

  • Καρκίνος

Αν σας έχει έρθει μια τρελή ιδέα που ανυπομονείτε να μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα αποδεχτούν καλά ακόμη και τα πιο εξωφρενικά σας σχέδια, οπότε μαζέψτε το θάρρος σας και μιλήστε τους.

  • Λέων

Όταν δεν υπάρχει μια σωστή ή λάθος απάντηση, θα πρέπει να φτιάξετε εσείς τους κανόνες. Ακούστε προσεκτικά τις ιδέες του/της αγαπημένου/ης σας πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Και οι δύο έχετε έγκυρους ισχυρισμούς.

  • Παρθένος

Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για λίγη ενδοσκόπηση. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε σε μία κατάσταση που αφορά τον/τη σύντροφό σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να ηρεμήσει και να σκεφτεί και θα βρείτε τη λύση.

  • Ζυγός

Ενώ γύρω σας υπάρχει το χάος εσείς καταφέρνετε και παραμένετε ψύχραιμοι. Μπορείτε να αποτελέσετε θετική επιρροή για τον/την αγαπημένο/η σας, που μπορεί να προσπαθεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά ζητήματα.

  • Σκορπιός

Να είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Ενώ μπορεί να μην πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε, θα είναι προς όφελός σας αν τα βρείτε μεταξύ σας.

  • Τοξότης

Όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε επικεντρωμένοι σε μια συγκεκριμένη πτυχή της σχέσης σας είναι εύκολο να σας διαφεύγουν τα υπόλοιπα. Να θυμάστε να μένετε επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα ενώ παράλληλα προσπαθείτε να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες.

  • Αιγόκερως

Με τόσα που έχετε στο μυαλό σας εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας πολλές φορές είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε σε όλα. Σήμερα φροντίστε τα απολύτως απαραίτητα. Θα ανησυχήσετε για τα υπόλοιπα αργότερα. Τελικά όμως θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε όλα.

  • Υδροχόος

Μην ανησυχείτε υπερβολικά για πράγματα του παρελθόντος, που δεν μπορείτε να αλλάξετε ακόμη και αν το θέλατε. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο μέλλον σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Σας περιμένουν υπέροχα πράγματα.

  • Ιχθύες

Σήμερα ενδώστε στην καλλιτεχνική σας πλευρά δημιουργώντας κάτι που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για τον/τη σύντροφό σας. Δε χρειάζεται να είναι αριστούργημα. Ένα απλό σκίτσο ή ένα ερωτικό σημείωμα θα τους φτιάξει τη μέρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments