Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (27/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (27/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (27/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (27/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Όταν βρίσκεστε σε ένταση με κάποιον/α είναι δύσκολο να καταλάβετε αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας.Αν καταφέρ ετε να ρίξετε τους τόνους θα μπορέσετε να εκτιμήσετε την ρομαντική αυτή κατάσταση με μεγαλύτερη ακρίβεια. Χαλαρώστε και δείτε τι θα συμβεί.

  • Ταύρος

Οι άνθρωποι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «κολακεία» σαν να είναι κάτι κακό! Δεν θα σας χάλαγε να σας κάνουν φιλοφρονήσεις τώρα, και επίσης δεν είναι κακό να πλέξετε το εγκώμιο σε κάποιον/α άλλον/η! Βγάλτε προς τα έξω την γλυκιά, παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας!

  • Δίδυμοι

Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση υπερπληροφόρησης – ειδικά για τις πληροφορίες που μαζεύετε εσείς οι ίδιοι! Ανακαλύψτε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε για μια ερωτική προοπτική. Θα τους αρέσει που είστε περίεργοι για αυτούς και με όσα θα μάθετε θα είστε σε θέση να κρίνετε πιο σωστά το πώς θέλετε να προχωρήσετε μαζί τους.

  • Καρκίνος

Γιατί να περιμένετε να κάνετε μια πρόσκληση μέσω τηλεφώνου, e-mail ή πρόσωπο με πρόσωπο; Τα άστρα λένε ότι σήμερα οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να συμφωνούν με όλα όσα προτείνετε. Αν ενεργήσετε προληπτικά θα καταφέρετε να βάλετε σε λειτουργία την ερωτική σας ζωή.

  • Λέων

Περνάτε μια οργανωτική φάση, αλλά η ερωτική σας ζωή απλά αρνείται να οργανωθεί. Δώστε λίγο χώρο στις καταστάσεις, χαλαρώστε λίγο τις προσδοκίες σας και δώστε περιθώρια σε αυτόν/αυτήν που έχει πιθανότητες να γίνει ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος.

  • Παρθένος

Η συμβατότητα δεν πρέπει να είναι μόνο επιφανειακή. Ποιο είναι το τελευταίο βιβλίο που διάβασαν; Ποιες είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις; Πόσο ταιριάζει η προσωπική τους φιλοσοφία με τη δική σας; Κάντε πιο σοβαρές (και ενδιαφέρουσες) ερωτήσεις.

  • Ζυγός

Σήμερα όλων των ειδών οι σχέσεις ωριμάζουν και αλλάζουν, μεταξύ αυτών και μια πιθανή ερωτική σχέση. Η ενέργεια που φέρνετε σε κάθε αλληλεπίδραση θα έχει αντίκτυπο στην πορεία της ερωτικής σας ζωής. Φροντίστε να είναι θετική και ευχάριστη!

  • Σκορπιός

Το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να φανεί ευάλωτος, μπορεί να είναι τρομακτικό αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε φανταστικά. Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί αν δεν το δοκιμάσετε. Είστε πρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας – με θάρρος;

  • Τοξότης

Ένα πράγμα τη φορά! Σήμερα το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε πολλά καθήκοντα να διεκπεραιώσετε στη δουλειά σας και με το να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να δώσετε την προσοχή σας σε κάτι (ή κάποιον/α) άλλο. Κάντε ένα πρόγραμμα και τηρήστε το.

  • Αιγόκερως

Είστε πολύ καλοί στο να κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να προχωράει μια συζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να μάθετε περισσότερα για το αντικείμενο του πόθου σας ενώ παράλληλα φλερτάρετε. Αποφύγετε τα αναμενόμενα και ρωτήστε τους κάτι αναπάντεχο. Τι τους κάνει μοναδικούς;

  • Υδροχόος

Βγείτε από την πεπατημένη αλλιώς ρισκάρετε να βαρεθείτε και να σας βαρεθούν. Σας αρέσει κάθε είδους ασυνήθιστων εμπειριών, οπότε όταν θα συναντήσετε καινούργια άτομα θα έχετε υπέροχες ιστορίες να διηγηθείτε.

  • Ιχθύες

Μπορεί να μην είστε σε φάση να ανταλλάσετε ερωτικά γράμματα αλλά έχετε τον τρόπο να γράφετε χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα μηνύματα που έχουν απήχηση. Αξιοποιήστε αυτή σας την ικανότητα προς όφελός σας στην ερωτική σας ζωή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments