Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Τρέχει” τις εξελίξεις για προπονητή

ΑΕΚ: “Τρέχει” τις εξελίξεις για προπονητή
ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να τρέξει τις εξελίξεις για την έλευση νέου προπονητή.

ΑΕΚ: Μπορεί η ΑΕΚ να δίνει αύριο το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, αλλά το ματς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια στην Ελληνική ομάδα. Τα τελευταία 24ωρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε πάνω του και προχώρησε σε ριζικές αλλαγές. Αρχικά τελείωσε τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο. Τη θέση του δεύτερου πήρε ο Ίλια Ίβιτς που από χθες (27/8) ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Το επόμενο ζήτημα είναι να κλείσει ο νέος τεχνικός της ομάδας. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Τραπεζούντα, αλλά και στην Τρίπολη με τον Νίκο Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου. Ωστόσο αυτή η λύση είναι προσωρινή και ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία και όπως βγαίνει προς τα έξω το κλίμα είναι αρκετά θετικό.

ΑΕΚ: Θέλει να τελειώνει με τον προπονητή

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός είναι ο μόνος που έχει μιλήσει μέχρι τώρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχει αναλύσει το πλάνο του και φαίνεται πως υπάρχουν πολλά σημεία επαφής. Σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο τελικό στάδιο, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα, δεδομένου ότι απαιτείται χρόνος προσαρμογής για όποιον αναλάβει, ενώ η ΑΕΚ έχει χάσει ήδη τον πρώτο στόχο της σεζόν .

Σε περίπτωση που «στραβώσει», πάντως, η περίπτωση επιστροφής του Πογέτ, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.Έτσι, ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει παρουσιάσει ήδη στον Δημήτρη Μελισσανίδη λίστα με άλλους προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτή τη στιγμή το σύνολο, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments