Αθλητισμός

Κώστας Κατσουράνης: Δεν “έπαιξε” η επιστροφή του στην ΑΕΚ

Κώστας Κατσουράνης: Δεν “έπαιξε” η επιστροφή του στην ΑΕΚ
Κώστας Κατσουράνης: Το όνομα του παλαίμαχου χαφ "έπαιξε" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν μέσα στους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές.

Κώστας Κατσουράνης: Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ήταν καταιγιστικές. Μέσα σε λίγες ώρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης “τελείωσε” τον Μιγκέλ Καρντόσο και έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Καλαματιανός πρώην επιθετικός πρόλαβε το αφεντικό της ομάδας που είχε σκοπό να τον απομακρύνει. Στον “Λύμπε” χρεώθηκε η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να κλείσει τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια προπονητή. Αυτό φάνηκε και από την επιλογή να πάει η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στα παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ και τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα από τα ονόματα που έπαιξαν έντονα στο ρεπορτάζ με τους υποψήφιους αντί-Λύμπε, ήταν αυτό του Κώστα Κατσουράνη. Ενός ανθρώπου που ο Μελισσανίδης εκτιμά ιδιαίτερα.

Κώστας Κατσουράνης: Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η ΑΕΚ

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Ίλια Ίβιτς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, την ίδια μέρα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής πήγε στα Σπάτα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Κατσουράνης τέθηκε υπ’ όψιν της διοίκηση μέσω τρίτου προσώπου για το ποσό αυτό, αλλά το θέμα του δεν εξετάστηκε ποτέ επί της ουσίας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ήδη καταλήξει στην πρόσληψη του Ίβιτς, θεωρώντας τον ως την ιδανική επιλογή για την επόμενη μέρα του «Δικεφάλου». Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει εκτίμηση στις ικανότητες του Κατσουράνη, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες, ώστε να γίνει κρούση στη δική του πλευρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments