Πολιτισμός

Angel Has Fallen: Ρεκόρ εισπράξεων για την ταινία με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Angel Has Fallen: Ρεκόρ εισπράξεων για την ταινία με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Angel Has Fallen: Η νέα ταινία με τον Τζέραρντ Μπάτλερ σπάει τα ταμεία.

Angel Has Fallen: Πέρα από κάθε αναμενόμενο ήταν οι εισπράξεις των τριών πρώτων ημερών της προβολής της τρίτης συνέχειας του franchise με τον Gerard Butler «Angel Has Fallen», συγκεντρώνοντας 21,25 εκατ. δολάρια, αν και οι κριτικές της ταινίας δεν είναι και οι καλύτερες.

Το «Angel Has Fallen» είναι πολύ κοντά στα 21,6 εκατ. δολάρια που είχε πετύχει η προηγούμενη ταινία με τίτλο «Το Λονδίνο έπεσε» του 2016. Η πρώτη ταινία της σειράς «Ο Όλυμπος έπεσε» του 2013 ξεκίνησε με 30,4 εκατομμύρια δολάρια.

Angel Has Fallen: Σπάει τα ταμεία η νέα ταινία

Στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς ο Μάικ Μπάνινγκ (Butler) κατηγορείται αδίκως για την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Morgan Freeman) και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον πρόεδρο.

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο. Μαζί με τον Gerard Butler θα δούμε τους Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Nick Nolte, Danny Huston, Tim Blake Nelson, με την πρεμιέρα να είναι στις 23 Αυγούστου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments