Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (28/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (28/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (28/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (28/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Το θέμα τώρα δεν είναι αν αυτοί ελκύονται από εσάς – είναι αποφασιστικής σημασίας το αν εσείς ελκύεστε από αυτούς. Φυσικά υπάρχει και η αρχική σωματική έλξη μεταξύ σας… Αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξετε βαθιά στην καρδιά και το μυαλό τους πριν παρασυρθείτε.

  • Ταύρος

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την υπέροχη μέρα! Η σέξι, αισθησιακή σας πλευρά λάμπει, ακόμα κι αν είστε ντυμένοι με τα ρούχα της δουλειάς. Φροντίστε να αφήσετε χρόνο για ερωτικά ραντεβού, τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματική ζωή.

  • Δίδυμοι

Κάποιες νέες πληροφορίες που αφορούν τον έρωτα βρίσκονται καθ ‘οδόν, αλλά θα πρέπει να τις δείτε και να τις ακούσετε προσεκτικά για να τις αντιληφθείτε. Η συμβουλή μας είναι να προσέξετε επειδή μπορεί να υπάρχουν και λανθασμένες πληροφορίες. Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά;

  • Καρκίνος

Πάρτε το πηδάλιο και διαγράψτε μια νέα πορεία στην ερωτική σας ζωή! Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να ανακαλύψετε μερικά νέα μέρη για ψάρεμα και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά δολώματα. Πάρτε το ερωτικό σας πεπρωμένο στα χέρια σας!

  • Λέων

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε καταλάβει απόλυτα μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ένα άτομο, αλλά υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις και στάδια τώρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τον ευαίσθητο ερωτικό τομέα. Παρατηρήστε προσεκτικά και θα δείτε πολλά περισσότερα.

  • Παρθένος

Το οργανωτικό, αποτελεσματικό κομμάτι του χαρακτήρα σας μπορεί να σκέφτεται μερικές εξαιρετικά μη πρακτικές ιδέες για σήμερα, ίσως κάποιες που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Μπράβο σας! Θα ωφελήσετε την καρδιά σας.

  • Ζυγός

Σήμερα τόσο οι φιλικές όσο και οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σας κρύβουν προκλήσεις αλλά είστε παραπάνω από ικανοί να τις αντιμετωπίσετε. Το κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και να εμβαθύνετε τους δεσμούς σας. Επίσης σημαντικό είναι να αισθάνονται όλοι ίσοι.

  • Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε κάποιον ανταγωνισμό στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προσπαθήσετε να πάρετε τα ηνία στην ερωτική σας ζωή. Αλλά τι συμβαίνει πραγματικά; Πώς αισθάνεστε ειλικρινά; Ίσως θα ήταν καλύτερα να εκφράσετε ανοιχτά όλα τα συναισθήματά σας.

  • Τοξότης

Η ερωτική επικοινωνία είναι παιχνιδάκι για εσάς σήμερα, μάλλον επειδή αν αναγνωρίσετε τις λεπτομέρειες θα έχετε πολλά πράγματα να πείτε. Αν αναφέρουν κάποιο κατοικίδιο, κάντε τους περισσότερες ερωτήσεις για αυτό. Αν σας μιλούν μόνο για τη δουλειά τους, ρωτήστε γιατί και στρέψτε τη συζήτηση σε κάτι πιο διασκεδαστικό!

  • Αιγόκερως

Τα άστρα ευνοούν τις εξομολογήσεις σήμερα, οπότε γιατί δεν λέτε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε για αυτούς; Θα το πάρουν ως κομπλιμέντο και αν τους το πείτε χαλαρά δεν θα γίνει κάποιο μεγάλο θέμα. Εκτός βέβαια αν αισθάνονται και αυτοί το ίδιο για εσάς!

  • Υδροχόος

Τι σχέση έχει η δική τους ιστορία για το τι πήγε λάθος (ή σωστά) στην ερωτική τους ζωή με εσάς; Κανείς δε λέει ότι δεν μπορείτε να μάθετε από τις αποτυχίες (ή τις επιτυχίες) των άλλων και σήμερα θα σας δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάρετε ένα μάθημα.

  • Ιχθύες

Η ομορφιά σας εμπνέει σήμερα – αλλά φυσικά οι απόψεις σας περί ομορφιάς μπορεί να μεταβληθούν. Αν σας αρέσει η όπερα, σήμερα μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή λίγη τζαζ. Κάποιος/α που κανονικά δεν είναι ο τύπος σας μπορεί να σας φανεί εκπληκτικά ελκυστικός.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments