Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (28/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (28/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (28/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (28/8/19).

  • κριός

Παρόλο που είσαι διατεθειμένη να γίνεις συμβιβαστική και ευέλικτη με τα ερωτικά σου- ίσως περισσότερο απ’ το συνηθισμένο- θα θέσεις όρια σχετικά με το πόσα θα κερδίσεις από το ταίρι σου, προσφέροντας όσο λιγότερα μπορείς. Όπου ενθαρρύνεις περισσότερο πάθος ή ενθουσιασμό, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου, να ζητάει από τον εραστή σου, να κάνει το ίδιο! Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στο να αποτραπούν κάποιες αποφάσεις, χωρίς τη συμμετοχή σου!

  • ταύρος

Σε κάποιο επίπεδο, θα μπορούσες να ρισκάρεις ερωτικά για να δεις τα αποτελέσματα που θα έχει. Σε ένα άλλο, μπορεί να δεις τα οφέλη της διατήρησης της ειρήνης ή των ισορροπιών. Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα αληθινό, αν ξεκινάς τώρα μια καινούργια ερωτική σχέση. Ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι σέξι…. αλλά θα πρέπει να είσαι προσγειωμένη και ρεαλίστρια ταυτόχρονα. Η κοσμική αποστολή σου τώρα, είναι να καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο!

  • δίδυμοι

Θα έχεις ευχάριστη και υποστηρικτική ενέργεια σήμερα…και σίγουρα αυτό, δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η ευτυχία και η ανεμελιά που φέρνεις στον κόσμο του εραστή σου, θα είναι πολύ διασκεδαστική και ιδιαίτερα ελκυστική. Με την Αφροδίτη να σε βοηθάει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, είσαι πολύ σέξι και το ξέρεις! Τώρα λοιπόν, είναι η στιγμή να το δείξεις!

  • καρκίνος

Μια αίσθηση απογοήτευσης μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου σήμερα. Ειδικά αν γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σκέψεων ή συναισθημάτων, που δεν είχαν ειπωθεί. Μπορεί επίσης, να αγωνίζεσαι να το κάνεις…. και τα λόγια δεν «σου βγαίνουν» όπως ήθελες. Ο αγαπημένος σου από την άλλη, ίσως να σου κάνει μία επισήμανση, που θα σε αγχώσει και θα σε μπερδέψει περισσότερο. Ωστόσο, μην εγκαταλείψεις από το πρώτο επικοινωνιακό εμπόδιο. Η διάθεση να μιλήσετε ανοιχτά οι δυο σας, πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο, τώρα.

  • λέων

Παρόλο που γνωρίζεις τους περιορισμούς ή τα όρια που υπάρχουν σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση, θ’ αποφασίσεις να σπρώξεις λίγο τις καταστάσεις, για να δεις τι συμβαίνει…αν προσθέσεις λίγο πάθος στα λόγια και τις πράξεις σου. Μπορεί να υπάρξουν σέξι οφέλη αν πιέσεις με κάποιο τρόπο τις εξελίξεις! Ειδικά αν αυτό, βοηθάει στην αλλαγή δυναμικής, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου!

  • παρθένος

Κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, μπορεί να διατρέξει τον κίνδυνο να παραμεληθεί αυτή τη στιγμή. Θα μπεις σε βαθιές σκέψεις για γεγονότα της ερωτικής σου ζωής από το παρελθόν ή θα νιώσεις πως θέλεις να βγάλεις νόημα από ένα προηγούμενο ερωτικό επεισόδιο που εξακολουθεί να έχει περισσότερες ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Οποιοδήποτε ισχύει, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς…. πως αλλιώς ήταν τότε τα πράγματα, αλλιώς τώρα. Γύρισε το τηλεσκόπιο γύρω σου, για να δεις τις παθιασμένες δυνατότητες που σε ικετεύουν να τις προσέξεις, τώρα!

  • ζυγός

Ο αυθορμητισμός και η ευελιξία κάνουν μια τρομερή ομάδα για τα ερωτικά σου ζητήματα, που απασχολούν τις σκέψεις σου αυτό το διάστημα. Η περισσότερη διασκέδαση, ο ενθουσιασμός, το πάθος ή η ερωτική περιπέτεια μπορεί να συμβεί…. αν αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα, με τον δικό τους τρόπο. Όσο πιο ευπροσάρμοστη είσαι, τόσο πιο ικανοποιημένη θα νιώσεις. Αν υιοθετήσεις ένα ανοικτό πνεύμα, σε οποιαδήποτε αλλαγή προγραμματισμένου σχεδίου…. μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σου, σε μια απροσδόκητη και ενδεχομένως ευχάριστη ανάπτυξη.

  • σκορπιός

Προσπάθησε να μην αφήσεις μια αίσθηση σοβαρότητας που διακατέχει τώρα τη σχέση σου, να δημιουργήσει μια ζοφερή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν θέλεις μια σχέση με περισσότερη σοβαρότητα, τότε θα καταφέρεις να μετατρέψεις ό,τι ήταν αισιόδοξο και λαμπερό… σε κάτι θαμπό και ανώφελα μελαγχολικό. Προσπάθησε να έχεις μια πιο θετική στάση! Αν μπορέσεις να το κάνεις, τότε αυτό που φαίνεται άχρωμο, μπορεί να γίνει πολύχρωμο, σε δευτερόλεπτα!

  • τοξότης

Αν σκέφτεσαι πως θα είναι προβλέψιμη μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή με τον εραστή σου…..τότε θα βρεθείς προ εκπλήξεων! Αν είσαι ελεύθερη, θα διασκεδάσεις με την ένταση της προσωπικής ανταλλαγής με τον επίδοξο εραστή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα ενθουσιαστείς ανακαλύπτοντας, ό,τι κρατούσε κρυμμένο το ταίρι σου, από σένα.

  • αιγόκερως

Υπάρχουν φορές στα ερωτικά σου, που έχεις την αίσθηση πως έχεις ξαναζήσει κάποιες καταστάσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα….και θα νιώσεις πολύ όμορφα συναισθηματικά με ό,τι αντιμετωπίζεις. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να απολαύσεις την ανανέωση του δεσμού σου, σ’ ένα μέρος, που θα σου μείνει αξέχαστο. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να επανασυνδεθείς με κάποιον από το παρελθόν σου, που τώρα θα αποδειχθεί πως είναι πιο ευχάριστος, απ’ ό,τι περίμενες. Κοιτάζοντας για λίγο στο παρελθόν, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι συναρπαστικό διασκεδαστικό και περιπετειώδες….στο παρόν.

  • υδροχόος

Η επιθυμία σου για περιπέτεια ή αλλαγή σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου, θα είναι έντονη αυτή τη στιγμή! Αλλά με τα έντονα συναισθήματα, ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να διατηρήσεις τα πράγματα χαλαρά. Αυτά θα βοηθήσουν ώστε ένα θέμα να συζητηθεί ανοιχτά με τον εραστή σου, για να μπορέσει να επέλθει η αλλαγή και οποιαδήποτε ένταση επικρατούσε, να εξευμενιστεί. Αντιμετώπισε ό, τι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις…. και στη συνέχεια, κάνε ό,τι χρειάζεται για να ρέει η αδρεναλίνη, ανάμεσά σας!

  • ιχθύες

Ίσως προτιμάς να διατηρείς ειρήνη αντί να δημιουργείς ταραχές…. και όχι μόνο στη σχέση σου. Ο αγαπημένος σου μπορεί να πιστεύει ότι είσαι πολύ χαρούμενη που ακολουθείς το ρεύμα, ή ένα συγκεκριμένο τρόπο! Αλλά αυτό δε δείχνει τεμπελιά ή απάθεια, για το άτομό σου. Αν θέλει να δει την πιο ισχυρή πλευρά σου, τότε υπάρχουν ευκαιρίες για να το δει. Ωστόσο, προσπάθησε να διασφαλίσεις ότι η αποφασιστικότητά σου, δεν θα είναι συγκρουσιακή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments