Αθλητισμός

Ρανταμέλ Φαλκάο: Το σενάριο για Ολυμπιακό, η Γαλατασαράι και “σφήνα” της Εσπανιόλ

Ρανταμέλ Φαλκάο: Το σενάριο για Ολυμπιακό, η Γαλατασαράι και “σφήνα” της Εσπανιόλ
Ρανταμέλ Φαλκάο: Ο Κολομβιανός άσος φέρεται να είχε συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην Γαλατασαράι, αλλά και την Εσπανιόλ.

Ρανταμέλ Φαλκάο: Το μέλλον του Κολομβιανού επιθετικού έχει μετατραπεί πλέον σε «σίριαλ» το φετινό καλοκαίρι. Ο Φαλκάο δύσκολα θα παραμείνει στη Μονακό και ήδη έχουν υπάρξει σενάρια που τον συνδέουν με αρκετές ομάδες. Μια εξ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάνο Σταραμόπουλο, ο έμπειρος επιθετικός είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» στο Μόντε Κάρλο για την κλήρωση του Champions League.

Πάντως, το πιθανότερο ενδεχόμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Φαλκάο να γίνει κάτοικος Τουρκίας. Ήδη, στη γειτονική χώρα πληθώρα δημοσιευμάτων τον φέρνει πολύ κοντά στη Γαλατασαράι. Άλλωστε και ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο τουρκικό «TRT Sport», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους φιλάθλους της Γαλατά, οι οποίοι «τρελάθηκαν» στην ιδέα να φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους ο Κολομβιανός φορ.

Ωστόσο, σήμερα (30/8) τα ισπανικά Μέσα φέρνουν στο προσκήνιο για τον παίκτη και την Εσπανιόλ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «elregate.es», αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Φαλκάο φεύγει από τη Μονακό, έκανε μια διερευνητική κίνηση. Ρώτησε για τις προϋποθέσεις μια τέτοιας μεταγραφής. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Εσπανιόλ είναι πιθανό να παραχωρήσει τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στην Μπέτις και γι’ αυτό έψαξε την υπόθεση Φαλκάο.

Ματίας Ναουέλ: Ανακοινώθηκε επίσημα από την Τενερίφη

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από σήμερα (30/8) ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με ισπανικό διαβατήριο. Ο ίδιος εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό και πραγματοποιούσε προπονήσεις στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, ο Ματίας Ναουέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 23χρονος αγωνίστηκε με τους ερυθρόλευκους σε έντεκα παιχνίδια το πρώτο μισό της σεζόν 2018-2019, με απολογισμό ένα γκολ.

Το δεύτερο εξάμηνο της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό έληγε το 2021, αλλά το έλυσε πρόωρα και θα συνεχίσει στη Segunda Division. Ο Ναουέλ, γεννημένος στο Ροσάριο της Αργεντινής αλλά με ισπανική υπηκοότητα, έχει περάσει παλαιότερα από Βιγιαρεάλ, Μπέτις και Μπαρτσελόνα Β’. Σε δύο αγώνες στη Segunda η Τενερίφη μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments