Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (30/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (30/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (30/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (30/8/19).

  • Κριός

Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε είναι στα πάνω της σήμερα. Οπότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντήσετε στα τηλεφωνήματα και τα e-mail που έχουν μαζευτεί. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε κάτι που σας απασχολεί με τον/τη σύντροφό σας.

  • Ταύρος

Αν κάτι δεν λειτουργεί στη σχέση σας, μην χαραμίζετε το χρόνο και την ενέργεια σας ανησυχώντας για αυτό. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας και θα είναι πρόθυμοι να μοιραστούν ιδέες για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση μεταξύ σας.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση που αφορά τον/τη σύντροφό σας. Αν ανησυχείτε για τη συμπεριφορά τους, καλό θα ήταν να τους ρωτήσετε απευθείας τι συμβαίνει και όχι να αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει.

  • Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην κολλάτε σε συγκεκριμένες λέξεις που θα σας πει ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα και χάσετε το βασικό νόημα. Μπορεί να μην εκφράζονται όπως θα θέλατε αλλά οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς.

  • Λέων

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που έχει προκύψει με τον/την αγαπημένο/η σας, αναζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας. Θα σας δώσουν μια διαφορετική προοπτική και μπορεί να έχουν κάποιες ιδέες που δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό.

  • Παρθένος

Σήμερα αποφύγετε συγκρούσεις στο χώρο εργασίας σας προσέχοντας τι λέτε. Το ίδιο ισχύει και στο σπίτι. Ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση από τους συναδέρφους σας αλλά επίσης θέλει να του/της φέρεστε με ευγένεια και σεβασμό.

  • Ζυγός

Η σημερινή μέρα έχει τις προοπτικές να είναι υπέροχη καθώς ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Αν ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, η επαφή μαζί σας θα του/της αλλάξει τη διάθεση. Και μόλις αισθανθείτε και οι δύο καλά, βγείτε εκεί έξω και ρίξτε το έξω!

  • Σκορπιός

Αν κάτι δεν σας πάει καλά σήμερα, μην το αγνοήσετε. Αν το ψάξετε λίγο, μπορεί να γλιτώσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τον/τη σύντροφό σας από μπελάδες. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο, θα μπορέσετε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος.

  • Τοξότης

Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στη ζωή σας σήμερα, που δεν θα έχετε χρόνο να βαρεθείτε. Όσο απασχολημένοι και αν είστε, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε λίγο χρόνο για να τον περάσετε με τον/τη σύντροφό σας. Ακόμη και ένα γρήγορο τηλεφώνημα θα εκτιμηθεί δεόντως από την πλευρά τους.

  • Αιγόκερως

Αν η επαγγελματική σας ζωή σας έχει καταβάλλει, σκεφτείτε τι μπορείτε να σταματήσετε να κάνετε. Μπορείτε επίσης να το συζητήσετε και με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να έχουν μερικές καλές ιδέες για το τι μπορείτε να περιορίσετε.

  • Υδροχόος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο σε δουλειές στο σπίτι. Αν δημιουργήσετε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον θα ανυπομονείτε ακόμη περισσότερο να γυρίσετε σπίτι για να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε καταβεβλημένοι από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. «Σπάστε» τις υποχρεώσεις σας σε πιο διαχειρίσιμα μέρη και ζητήστε και από τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει. Με την υποστήριξή τους, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments