Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: “Χαλάει” η μεταγραφή του στη Μαγιόρκα

Λεονάρντο Κούτρης: “Χαλάει” η μεταγραφή του στη Μαγιόρκα
Λεονάρντο Κούτρης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός μπακ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Λεονάρντο Κούτρης: Το φετινό καλοκαίρι το όνομα του Λεονάνρτο Κούτρη “έπαιξε” αρκετά στο ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού. Ο νεαρός μπακ είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού την τελευταία διετία και είναι λογικό να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού στον Τσιμίκα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Μια από τις ομάδες που έδειξαν το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον Κούτρη είναι η Μαγιόρκα. Οι άνθρωποι της Ισπανικής ομάδας θέλουν πολύ τον διεθνή αμυντικό, αλλά δεν φαίνονται να μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Το τελευταίο διάστημα έκαναν πολλές επαφές και πρότειναν τρόπους για να γίνει η μεταγραφή με χαμηλότερο κόστος. Ωστόσο από τον Ολυμπιακό δεν θα παραχωρούσαν τον ποδοσφαιριστή αν δεν πάρουν τα χρήματα που θέλουν.

Λεονάρντο Κούτρης: Όλα δείχνουν παραμονή στο λιμάνι

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η απόσταση που χωρίζει τους δύο συλλόγους είναι μεγάλη και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να υπολογίσουμε πως οι μεταγραφές τελειώνουν σήμερα στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό θα κρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, η A Abola ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν 2 εκατ. ευρώ για τον δεξιό μπακ, Γκαρσπάρ, όμως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέρριψε την πρόταση. Ωστόσο, δεν έχει τελειώσει οριστικά κάτι για αυτό το θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments