Lifestyle

Mike: “Έχω λάβει ενοχλητικά μηνύματα”

Mike: “Έχω λάβει ενοχλητικά μηνύματα”
Mike: Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

Mike: Για την προσωπική του ζωή, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Omikron και τον Γιώργο Πράσινο ο Mike. Ο διάσημος τραγουδιστής τόνισε πως του αρέσει περισσότερο να βρίσκεται σε μια σχέση, καθώς θεωρεί πως του προσφέρει ασφάλεια, χαρά, ευτυχία, ηρεμία, δημιουργία, ακόμη και έμπνευση, όπως τόνισε. Παράλληλα, ανέφερε ότι χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να διατηρηθεί μια σχέση χωρίς να βαριέται κανείς από τους δύο.

Επίσης, ο Mike αναφέρθηκε και στα social media, τονίζοντας ότι πολύ σπάνια θα τα χρησιμοποιήσει για να προσεγγίσει κάποια γυναίκα, καθώς προτιμάει την γνωριμία από κοντά. Τέλος, ανέφερε ότι έχει δεχθεί αρκετά προκλητικά και ενοχλητικά μηνύματα στα social media του, στα οποία δεν έχει απαντήσει, ενώ αναφέρθηκε και στον ρομαντισμό που πρέπει να υπάρχει στις μέρες μας.

Είσαι «σχεσάκιας»;

Αρκετά. Μου αρέσει περισσότερο να είμαι σε μια σχέση παρά να είμαι από εδώ και από εκεί. Το να βρίσκεσαι σε μια σχέση προσφέρει ασφάλεια, χαρά, ευτυχία, ηρεμία, δημιουργία, και μη σου πω και έμπνευση… Συναισθηματικές καταστάσεις που επιζητώ μόνιμα. Σίγουρα, υπάρχουν οι έγνοιες και η ρουτίνα, αλλά, γενικά, η συνήθεια είναι ωραία όταν είσαι με τον άνθρωπό σου.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες ή εύκολες σήμερα;

«Εξαρτάται, όπως το βλέπεις ο κάθε ένας. Εγώ θεωρώ εύκολο το να έχεις μια σχέση, αρκεί να ταιριάζεις με τον άλλο. Μια σχέση δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, απλώς θέλει προσπάθεια και υποχωρήσεις, ώστε να βρεις τη χρυσή τομή με τη σύντροφό σου. Επίσης, κάτι που με ενδιαφέρει είναι να μη βαριέμαι με τον άνθρωπό μου. Να περνάμε ωραία, να συζητάμε, να σκεφτόμαστε, να απολαμβάνουμε και τις καθημερινές στιγμές, και ακόμα και στις σιωπές μας να νιώθουμε άνετα μαζί. Για παράδειγμα, να διαβάζουμε στη βεράντα δίπλα-δίπλα, ή να οδηγώ εγώ, να είναι δίπλα μου εκείνη, και να πάμε μέχρι τη Χαλκίδα ακούγοντας τις μουσικές μας. Είναι κι αυτό μια μορφή επικοινωνίας».

Χρησιμοποιείς τα social media για να προσεγγίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει;

«Όχι, δεν το προτιμώ. Μου έχει συμβεί, αλλά μου αρέσει πάντα η επαφή. Δεν θα δω ποτέ μια φωτογραφία και θα πω “θέλω να τη γνωρίσω αυτή την κοπέλα!”. Για να το πω αυτό θα πρέπει κάτι άλλο, παραπάνω, να με έχει γοητεύσει. Αυτό μπορεί να συμβεί από τη χειραψία μας, το βλέμμα της, την αύρα της, πράγματα που νιώθεις όταν βλέπεις κάποιον από κοντά…. Το τι θα ακολουθήσει είναι άλλο κεφάλαιο!».

Πώς αντιδράς όταν μια κοπέλα κάνει το πρώτο βήμα και επικοινωνήσει με ωραίο τρόπο μαζί σου;

«Εξαρτάται με το τι εννοείς “ωραίο τρόπο”. Αν νιώσω ότι μέσα σε αυτές τις δύο τρεις προτάσεις που θα μου στείλει, υπάρχει ωραία σκέψη, συνδυασμένη με χιούμορ, και ωραία άποψη -όσο μπορώ να κρίνω από ένα απλό μήνυμα, και σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια- τότε θα την προσκαλέσω να έρθει να με δει σε κάποιο live μου. Και κάπως έτσι, φτάνουμε σε αυτό που σου έλεγα στην προηγούμενη ερώτησή».

Φαντάζομαι ότι το inbox σου θα είναι γεμάτο από τα direct messages με πιο… προσωπικές φωτογραφίες και ξεκάθαρα μηνύματα!

«Προκλητικά; Ναι! Μερικά είναι και ενοχλητικά».

Στέλνεις και εσύ γυμνή φωτογραφία σου σε μια κοπέλα που σου έχει στείλει πρώτη, δική της γυμνή φωτογραφία;

«Στα μηνύματα που έχουν γυμνές φωτογραφίες, δεν απαντώ ποτέ»

Είσαι ρομαντικός τύπος; Υπάρχει ρομαντισμός μεταξύ των ανθρώπων σήμερα;

«Ε, βέβαια. Αν δεν υπάρχει ρομαντισμός, δεν έχει νόημα. Ρομαντισμός δεν είναι μόνο να σου κάνω τραπέζι, με κεριά, κρασί, μουσική και να κοιτάμε την πανσέληνο. Ο ρομαντισμός κρύβεται και στα πολύ απλά. Σε ένα τηλέφωνο για να δω τι κάνεις, για να σου πω “σε σκέφτομαι” ή ακόμη και με ένα τηλέφωνο για να σου πω “θέλω να σε δω τώρα”. Εμένα αυτού τους είδους τα ρομαντικά μου αρέσουν!».

Δεν κάνεις, όμως, και τα «πιο ρομαντικά» στο κορίτσι σου;

«Φυσικά και τα κάνω – εκδρομές, σινεμά, ταξίδια… Θυμάμαι ότι τον περασμένο χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κανόνισα ένα ταξίδι-αστραπή στο Άμστερνταμ, μια από τις αγαπημένες μου ευρωπαϊκές πόλεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments