Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε: Καταρχήν συμφωνία Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Πορτογάλο

Ντάνιελ Ποντένσε: Καταρχήν συμφωνία Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Πορτογάλο
Ντάνιελ Ποντένσε: Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό αναφορικά με την αποζημίωση των «λιονταριών» για την μετακίνηση του Πορτογάλου άσου.

Ντάνιελ Ποντένσε: Η απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να έχει πολυεπίπεδα κέρδη για τον Ολυμπιακό. Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν βάθος στον πάγκο τους, ενισχύοντας το ρόστερ τους με τον Πορτογάλο δεξιό μπακ, ο οποίος από χθες (30/8) βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Παράλληλα, όμως, ο Ολυμπιακός κατάφερεστο παρασκήνιο της συγκεκριμένης συμφωνίας να βγάλει ένα ακόμα «αγκάθι», που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Κι αυτό γιατί έφτασε σε καταρχήν συμφωνία για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είχε προσφύγει στα πορτογαλικά δικαστήρια, ενώ απειλούσε ότι θα προσφύγει και στο CAS, ζητώντας παχυλή αποζημίωση για την μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στους ερυθρόλευκους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ύψος του ποσού που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Σπόρτινγκ, ωστόσο ο πορτογαλικός σύλλογος ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου, ότι αποσύρει την καταγγελία στα δικαστήρια και κινεί τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να επισημοποιήσει την καταρχήν συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τόσα θέλει για να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό

Το φετινό καλοκαίρι το όνομα του Ομάρ έπαιξε σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Ο Νορβηγός αμυντικός φέρεται να είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να μη σταθεί εμπόδιο αν έρθει κάποια πρόταση. Ωστόσο η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χωρίς να έχει φτάσει κάποια προσφορά στην πλατεία Αλεξάνδρας. Κάπως έτσι ο έμπειρος αμυντικός είναι έτοιμος να μείνει για άλλη μια σεζόν στο λιμάνι.

Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή. Το συμβόλαιο του Ομάρ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως σε λιγότερο από έξι μήνες μπορεί να υπογράψει σαν ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το σενάριο καθώς ο Νορβηγός αποτελεί ένα από τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τόσα ζητάει για νέο συμβόλαιο

Ο έμπειρος αμυντικός είναι περιζήτητος στην αγορά και βασικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τους «ερυθρολεύκους» να οφείλουν να καθίσουν μαζί του στο ίδιο τραπέζι και να αναζητήσουν μία λύση.Οι απαιτήσεις του, πάντως, θα είναι υψηλές. Σύμφωνα με το «Sportime», ο Ομάρ αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά, επιδιώκοντας απολαβές ανάλογες του Κώστα Φορτούνη, ώστε να μείνει στο λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό λογικά δε θα είναι ιδιαίτερα διατεθειμένοι να δώσουν τέτοιο ποσό στον παίκτη και, κάπου εκεί, βρίσκει λογική η μεταγραφή του Γκασπάρ. Με τον Τοροσίδη, παράλληλα, να βρίσκεται στη «δύση» της καριέρας του, ίσως να ήταν και η κίνηση που όφειλαν να κάνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments