Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να “κλέψει” τον Αλεξανδρόπουλο η ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να “κλέψει” τον Αλεξανδρόπουλο η ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Πριν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανανεώσει με το «Τριφύλλι», η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του.

Παναθηναϊκός: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η ακαδημία των «πρασίνων». Γι’ αυτό και ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2022, «δένοντας» τον για αρκετά ακόμη χρόνια στην ομάδα. Σύμφωνα με την SPORTDAY, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα ραντάρ της ΑΕΚ, η οποία τον είχε προσεγγίσει και περίμενε…ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά με τον Αλεξανδρόπουλο να ανανεώνει τελικά το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όροι της συνεργασίας του Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκού δεν θα μεταβληθούν, όπως συνέβη και με τους Τζαβίδα, Σαντικάι. Αυτό ήταν προϋπόθεση στην πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος δεν πρότεινε αναπροσαρμογή στην αμοιβή των νεαρών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, ρόλο στην απόφαση του είχαν παίξει και τα αισθήματα του για τους «πράσινους», για τα οποία έχει μιλήσει και δημόσια.

Αντονί Μουνιέ: Βρίσκει λύση με τον Γάλλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση και προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται και αποτελούν μεγάλο «βραχνά» για τα οικονομικά του συλλόγου. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν απογοητευτικός την περασμένη σεζόν και από νωρίς ο Γιώργος Δώνης του έδειξε πως δεν τον υπολογίζει για τη φετινή χρονιά.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα της επίσης. Αυτό σημαίνει πως το διαζύγιο φάνταζε μονόδρομος για τις δυο πλευρές. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να φέρει κάποια πρόταση και μέχρι πρόσφατα αξίωνε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο του. Οι ετήσιες απολαβές του Μουνιέ δεν είναι λίγες, ειδικότερα για τα δεδομένα του συλλόγου.

Αντονί Μουνιέ: Βρίσκει την άκρη ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιό του βρίσκεται σε απολαβές γύρω στα 400 χιλιάδες ευρώ για αυτή την χρονιά και αποτελεί «βάρος» για το σύλλογο. Λύση, όμως, υπάρχει περίπτωση να βρει… έστω και στο 90′, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Η Πράσινη».

Ο Μουνιέ έχει υποχωρήσει σε σύγκριση με τις αρχικές του απαιτήσεις, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν σημειώσει πρόοδο το τελευταίο διήμερο. Οι ώρες περνούν, όμως, και μέχρι αύριο (2/9) πρέπει να έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε ο Παναθηναϊκός να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του κι εκείνος να μείνει ελεύθερος, διαθέσιμος να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο. Εσχάτως, πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι το θέμα θα κλείσει θετικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments