Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” ανέβηκαν στην οροφή εν κινήσει λεωφορείου

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” ανέβηκαν στην οροφή εν κινήσει λεωφορείου
ΠΑΟΚ: Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κίνηση έκαναν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Μια επικίνδυνη ενέργεια από νεαρά άτομα που όπως και άλλες φορές συνηθίζουν να κάνουν όταν μεταβαίνουν στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως και να έχει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατάφεραν να γίνουν Viral σε όλο το ίντερνετ με την απόφασή τους να μεταβούν στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα του δικεφάλου με τον Πανιώνιο. Τι έκαναν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά»;

Μα φυσικά ανέβηκαν στην οροφή ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στον δρόμο για το γήπεδο της ομάδας τους. Ήταν μια ιδιαιτέρως παράτολμη ενέργεια σε κάθε περίπτωση, με το «Voria.gr» να δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Μέτρησε μετά από σχεδόν πέντε λεπτά το γκολ του Σφιντέρσκι (vid)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε (2-1). Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι, δεν έκαναν όμως εύκολα ευκαιρίες και είδαν τον Πανιώνιο να πετυχαίνει γκολ με τον Τσιλούλη στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Από ασίστ του Μπίσεσβαρ που πέρασε αλλαγή ο Σφιντέρσκι σκόραρε στο 74΄και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από νέους μπελάδες μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ωστόσο, η αγωνία μέχρι να κατοχυρωθεί τελικά το… λυτρωτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» γκολ ήταν αρκετά μεγάλη. Κι αυτό γιατί ο διαιτητής Παπαπέτρου έκανε σχεδόν πέντε λεπτά μέχρι να το μετρήσει. Ο ίδιος μιλούσε στην ενδοεπικοινωνία με τους ρέφερι που βρίσκονται στο βαν του VAR, έτσι ώστε να αποφασίσουν αν ο Τσούμπα Άκπομ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Μάλιστα, λίγο πριν υποδείξει σέντρα, είχαν εκνευριστεί μέχρι και οι παίκτες, αφού προτιμήθηκε να παρθεί απόφαση από την ενδοεπικοινωνία παρά να δει ο διαιτητής τη φάση στην ειδική τηλεόραση για το VAR που έχει στηθεί στο γήπεδο.

Δείτε video από τη στιγμή που ο Παπαπέτρου δείχνει σέντρα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments