Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της (pics)

Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της (pics)
Η Ελένη Χατζίδου γέννησε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 το πρώτο της παιδί.

Η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά τη γέννηση της κόρης τους. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2019, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρη της στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο.

Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

“Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα…Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019”

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στα instastories την πρώτη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, που θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα και έγραψε: «Ένα μεγάλο θαύμα, απίστευτο συναίσθημα. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα δώρα σας. Μέσα από την καρδιά μας να έχετε και εσείς μόνο χαρές και συγκινήσεις». Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μικρή είναι μελαχρινή και μάλιστα έχει πολλά μαλλάκια.

Βέβαια και ο πανευτυχής πατέρας, Ετεοκλής Παύλου, ανέβασε φωτογραφία με την κορούλα του. 

Για την ακρίβεια η πολ΄ύ καλή φίλη του ζευγαριού, Τζο Λαζοπούλου απαθανάτισε τον Ετεοκλή αγκαλιά με τη νεογέννητη Μελίτα-Δήμητρα και δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο στα instastories.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments