Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτη (4/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτη (4/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (4/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (4/9/19).

Κριός 

Είναι μια εποχή που είναι απαραίτητο να ανακαλέσεις, οποιαδήποτε ενθουσιώδη προσέγγιση, σκέφτεσαι για τα ερωτικά σου. Όσο δελεαστική μπορεί να είναι η εξερεύνηση ή οι περιπετειώδεις επιλογές που σου προσφέρονται, θα είναι περισσότερο ωφέλιμο ν’ απολαύσεις το «προβλέψιμο» στη σχέση σου. Δεν χρειάζονται φανταστικά σχέδια για να βιώσεις κάτι εξαιρετικά ευχάριστο στα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Χαλάρωσε, ηρέμησε και δες πώς μπορείς να τα κάνεις και τα δύο, αν αυτό ευχαριστεί την καρδιά σου.

Ταύρος

Αν πιστεύεις πως αξίζεις την ερωτική χαρά στη σχέση σου, επειδή την αντιμετωπίζεις με σοφία, αυτό θα σε οδηγήσει στα μισά του δρόμου, για να νιώσεις ακριβώς έτσι. Μπορεί να μην δυσκολευτείς να δεις τι είναι θετικό σε οποιαδήποτε κατάσταση… και αυτή η στάση μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά στη σχέση σου. Έχεις επιλογές σχετικά με τον τρόπο που θ’ ανταποκριθείς στις οποιεσδήποτε εξελίξεις! Επιλέγοντας να είναι θετικές, θα σ’ εξυπηρετήσει μια χαρά!

Δίδυμοι

Μπορεί να σε αγγίξει, η προσοχή που σου δείχνει ο εραστής σου, αυτό το διάστημα. Ίσως να είναι ο τρόπος με τον οποίο καταλαβαίνει χωρίς να του το ζητήσεις, ορισμένες ανάγκες σου. Κι αυτό που σε καθησυχάζει είναι, ότι μπορεί να προβλέπει να λειτουργεί, με τον τρόπο που θέλεις. Είτε πρόκειται για μια βοήθεια που χρειάζεσαι είτε για κάτι που πρέπει να φροντίσεις, η καρδιά σου θα λάμψει συνειδητοποιώντας πόσο ικανός είναι ο σύντροφός σου και πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί δίπλα σου.

Καρκίνος

Θα νιώθεις καλύτερα σήμερα μέσα σου, και αυτό μπορεί να έχει ευχάριστα αποτελέσματα, στη σχέση σου. Ωστόσο, η θετική ατμόσφαιρα που εκπέμπεις, θα μπορούσε να πάρει λίγο χρόνο στον εραστή σου, για να πάψει να είναι καχύποπτος. Φαίνεται πως υποτιμάς το πόσο εξοικειωμένος είναι με το να σε φροντίζει και να σε προσέχει.

Λέων

Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να προσθέσεις δύο και δύο για να προβλέψεις κάτι που ο εραστής σου, θέλει να σου πει. Ωστόσο, μην αφήνεις την πρόγνωσή σου, να σε κάνει να χάσεις, σημαντικό κομμάτι από αυτά που θέλει να σου αποκαλύψει. Ό, τι και αν είναι, πρέπει να ακουστεί στο σύνολό του…. και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι η καλύτερη ακροάτρια που θα μπορούσες.

Παρθένος

Αν ο εραστής σου, σου προσφέρει υποστήριξη, με τον τρόπο που τη χρειάζεσαι, τότε δέξου την! Συνήθως, ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την ευημερία του εραστή σου, αλλά αυτή τη φορά, είναι η σειρά σου να λάβεις υποστήριξη και φροντίδα. Όποιος και αν είναι ο τρόπος με τον οποίο το ταίρι σου είναι κοντά σου, δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι η δέσμευσή του, είναι πραγματική και ειλικρινής.

Ζυγός

Η διαίσθησή σου, είναι ο καλύτερος οδηγός. Εντοπίζεις το δυναμικό, σε διάφορα επίπεδα στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα έχεις αυστηρά κριτήρια για τον εραστή σου, ο οποίος, θα ξέρει αμέσως, αν έχει πιθανότητες. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο πιο τολμηρή για να μεταφέρεις ασυνήθιστες ιδέες ή σκέψεις! Αλλά θα διαπιστώσεις ότι αυτές, είναι πιο «θερμές» από ό, τι νόμιζες πως θα ήταν.

Σκορπιός

Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια αναστάτωση που συνδέεται με τη νέα εποχή που ξετυλίγεται στα ερωτικά σου τώρα, αλλά θα είναι το μόνο τίμημα, που θα πληρώσεις. Κάτι που συνδέεται με τις ερωτικές σου υποθέσεις, φαίνεται να είναι τόσο μεταβατικό όσο και μετασχηματιστικό. Δημιουργείς ένα νέο πρότυπο στην ερωτική σου ζωή, που θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να αναπτυχθεί…. αλλά ήδη ξέρεις πως το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο!

Τοξότης

Αν κάνεις κριτική, τότε να είσαι σε θέση να δεχτείς κριτική. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για τον αγαπημένο σου, που θ’ αντιμετωπίσει μια ερωτική σου φιλοδοξία-που εσύ πιστεύεις πως είναι εφικτή- σαν μια μεγάλη φαντασίωσή σου. Οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις γύρω από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι άσκοπες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η θετική αντιμετώπιση…και αυτό μπορεί να γίνει, χωρίς να φανεί κανένας από του δύο, πολύ συγκαταβατικός ή πολύ σθεναρός.

Αιγόκερως

Ίσως νιώθεις πίεση, που προέρχεται από άλλες περιοχές της ζωής σου, αλλά πιθανόν να είσαι πιο διαφανής απ’ ό,τι πιστεύεις. Μπορεί να φταίει η στάση σου, γιατί δε θέλεις να κάνεις αποκαλύψεις, κι αυτό σε επηρεάζει! Και αφήνει τον εραστή σου να προσπαθεί να συνδυάσει, αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που νιώθεις. Μην αγωνίζεσαι όταν έχεις κάποιον να σε ακούσει κι έναν ώμο ν’ ακουμπήσεις. Ξεκίνησε από την αρχή και πες στο αγαπημένο σου ό, τι χρειάζεται να γνωρίζει.

Υδροχόος

Όπως μπορείς να συμπληρώσεις τα κενά σχετικά με κάτι ή με κάποιον για τον οποίο είσαι περίεργη στο μαγικό κόσμο σου, έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι οι απαντήσεις που χρειάζεσαι, απαιτούν άμεσες ερωτήσεις – που θα σου ζητηθούν. Το να κάνουμε ερωτήσεις είναι ωραίο, όσο αυτό δεν ανταποδίδεται. Πιθανότατα θα ήθελες τις απαντήσεις που λαμβάνεις…..εφόσον όμως, κρατάς τη γραμμή των ερωτήσεων, υπό έλεγχο.

Ιχθύες

Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι πολύ παρήγορο, σε όποιο περιβάλλον επιλέξεις να το τοποθετήσεις. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να έχεις λίγο προσωπικό χώρο. Αυτός που αγαπάς μπορεί να σε συνοδεύσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή! Αλλά λίγη αυτοσυγκέντρωση, μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο πρόθυμη να υποδεχτείς και να αγκαλιάσεις το καινούργιο, που εκτυλίσσεται στην ερωτική σου ζωή τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments