Αθλητισμός

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Ένα ματς… do or die για την Εθνική

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Ένα ματς… do or die για την Εθνική
Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Τα πράγματα είναι απλά για τη "γαλανόλευκη". Η νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία θα φέρει την πρόκριση στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα σβήσει οριστικά το όνειρο για τη διάκριση.

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Η ήττα από τη Βραζιλία περιέπλεξε τα πράγματα, όσον αφορά την τύχη της Ελλάδας στη συνέχεια του τουρνουά, αλλά σε πρώτη φάση, κατέστησε ξεκάθαρο ένα πράγμα: για την πρόκριση στη φάση των “16” απαιτείται η νίκη κόντρα στους Νεοζηλανδούς (15:00, EΡΤ Sports). Η γαλανόλευκη θα πρέπει να επικρατήσει της Νέας Ζηλανδίας στο σημερινό, τρίτο ματς της φάσης των ομίλων στη Νανζίνγκ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κι από εκεί και πέρα… βλέπουμε. Ήδη έχουν βγει τα “κομπιουτεράκια” στα οποία υπολογίζονται οι διαφορές αλλά και τα διάφορα σενάρια, ούτως ώστε να φανεί το πως η Εθνική μας θα μπορέσει να περάσει στα προημιτελικά. Ωστόσο, το πρώτο βήμα, πρέπει να γίνει σήμερα από το κλειστό της Νανζίνγκ.

Οι διεθνείς στεναχωρήθηκαν αρκετά από τον τρόπο που χάθηκε το ματς με τους Βραζιλιάνους, στο οποίο η Εθνική βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 17 πόντους διαφορά. Ωστόσο, τα πάντα ανήκουν στο παρελθόν. Σε μία διοργάνωση σαν αυτή… δεν υπάρχει καιρός για… δάκρυα, αλλά απαιτείται συγκέντρωση για το επόμενο challenge, ούτως ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία η οποία είναι επικίνδυνη, όχι λόγω ποιότητας, αλλά επειδή… δεν έχει τίποτα να χάσει. Η σημερινή αντίπαλος της Εθνικής μπορεί να σουτάρει… από παντού, αλλά με κατάθεση ψυχής και συγκέντρωσης στο παρκέ, τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν.

Το πρόγραμμα της ημέρας

10:30 Καναδάς – Σενεγάλη ERT.GR

11:00 Βραζιλία – Μαυροβούνιο ΕΡΤ Sports

11:30 Τουρκία – Τσεχία ΕΡΤ2

11:30 Γερμανία – Ιορδανία ERT.GR

14:30 Λιθουανία – Αυστραλία ΕΡΤ3

15:00 Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία ΕΡΤ Sports

15:30 ΗΠΑ – Ιαπωνία ΕΡΤ2

15:30 Δομινικανή Δημοκρατία – Γαλλία ERT.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments